Yabancı

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.444
43.943
798
Neden bazen insan dertlerini hiç tanımadığı insanlarla paylaşmak ister? hani böyle arada öyle bir his geliyor ki yabancı birinle konuşayım sohbet edeyim. ne varsa içimde dökeyim ve karşımdaki beni dinlesin istiyorum.

tanımaz etmez seni
dış kapıdan bakarken
oyleee dümdük yorum yapar
kabul edemedigin seyleri patir patir
soyler diyedir bu his.

Çok iyi anladığım bi durum bende aynı duygulardayım hem objektif yorum alacağından hem de karşın daki insan anlatyığın olaylardaki hiç kimseyi tanımadığından acaba duyan biri olurmuş endişesi olmaz sebebi budur bende tamamen hayatıma hiç bi şekilde erisemeyecek birini karşıma alıp bütün hayatımı hatalarımı ve yaşadıklarımı anlatmak isterdim ...

Objektif yorumlar alacağın içindir

belkide...

"Tecrübe ile sabit" edilmiş faydalı bir durumdur

Tek problem "hanımefendi görüşmelerimiz kayda alınıyor " diyen musteri hizmetleri operatörü

hahahha o operatörler insanın ömrünü yiyor :)

tanımaz etmez seni
dış kapıdan bakarken
oyleee dümdük yorum yapar
kabul edemedigin seyleri patir patir
soyler diyedir bu his.

sanırım canım

en azından beni üzmemek için yalan konuşmaz karşımdaki diye düşünüyorum.

Tanidigin kisiden bekledigim ilgiyi göremeyince anlattiginla kaliyosun. En kötüsü bi sonuc elde edemeyip sirrini paylasmis oluyosun. Sonra keske anlatmasaydimlar. Tanimadigin insan ertesi gün unutur gider. En azindan icini dökmüs oluyosun

evt öyle cnm ve gün geldiğinde başına kakmıyor en azından tanımadığın kişi

Bence söylediklerimizi bir başkasına anlatsa bile bizim içşn fark etmeyecek oluşundan dolayı geliyor bu his.
Malum zamane dostlarına sır ver, iki gün sonra gazeteye manşet olursun.

Guven duygusu. Seni tanimayan biri anlattiklarini koz olarak kullanmaz fakat tanidigin biri hic beklemedigin bir anda pat pat dokuverir herseyi ortaya..

sanırım öyle canım

Anlat bari, yorum yapalim

burda paylaşmak istemiyorum.

Bence söylediklerimizi bir başkasına anlatsa bile bizim içşn fark etmeyecek oluşundan dolayı geliyor bu his.
Malum zamane dostlarına sır ver, iki gün sonra gazeteye manşet olursun.

boşuna dememişler canım söyleme derdini dostuna oda gider söyler dostuna diye

Yerli , yabancı kimseye derdimi anlatamam ben . Fırsat kalmıyor zaten bir bakıyorum karşımdaki derdini anlatmaya başlamış bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…