- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Dinliyorum
Çünkü seni tanımayan insanın senden hiçbir çıkarı yoktur.
Ne anlatırsan anlat tarafsız olarak dinleyip yorum yapacaktır
Objektif yorumlar alacağın içindir
"Tecrübe ile sabit" edilmiş faydalı bir durumdur
Tek problem "hanımefendi görüşmelerimiz kayda alınıyor " diyen musteri hizmetleri operatörü
tanımaz etmez seni
dış kapıdan bakarken
oyleee dümdük yorum yapar
kabul edemedigin seyleri patir patir
soyler diyedir bu his.
en azından beni üzmemek için yalan konuşmaz karşımdaki diye düşünüyorum.Çok iyi anladığım bi durum bende aynı duygulardayım hem objektif yorum alacağından hem de karşın daki insan anlatyığın olaylardaki hiç kimseyi tanımadığından acaba duyan biri olurmuş endişesi olmaz sebebi budur bende tamamen hayatıma hiç bi şekilde erisemeyecek birini karşıma alıp bütün hayatımı hatalarımı ve yaşadıklarımı anlatmak isterdim ...
en azından beni üzmemek için yalan konuşmaz karşımdaki diye düşünüyorum.
evt öyle cnm ve gün geldiğinde başına kakmıyor en azından tanımadığın kişiTanidigin kisiden bekledigim ilgiyi göremeyince anlattiginla kaliyosun. En kötüsü bi sonuc elde edemeyip sirrini paylasmis oluyosun. Sonra keske anlatmasaydimlar. Tanimadigin insan ertesi gün unutur gider. En azindan icini dökmüs oluyosun
ayy çok sevinirim :=)ben de dinlemeye hazırım
Guven duygusu. Seni tanimayan biri anlattiklarini koz olarak kullanmaz fakat tanidigin biri hic beklemedigin bir anda pat pat dokuverir herseyi ortaya..
Anlat bari, yorum yapalim
Bence söylediklerimizi bir başkasına anlatsa bile bizim içşn fark etmeyecek oluşundan dolayı geliyor bu his.
Malum zamane dostlarına sır ver, iki gün sonra gazeteye manşet olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?