- 26 Eylül 2020
- 148
- 154
- 18
- 43
- Konu Sahibi belkibirgunkimbilir
Sever misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evetİyi misin
Sadece yaban adına değil, mimlediği herkes için ayrı ayrı konu açıyor. Acaba 3. talihli kim jajdhshahsAhahah yaban adına başlıklar açılmış. Ne şanslısın![]()
Ay ben olsam keşke, ama konu sahibini tanımıyorumSadece yaban adına değil, mimlediği herkes için ayrı ayrı konu açıyor. Acaba 3. talihli kim jajdhshahs
Anlamadın sadece basir bir soru sormuştumişte böyle ya az renk az dans gülelim azıcıkta hep üzülecek miyiz destekliyorum seni sherlock olarak davanı çözmüş bulunuyorum![]()
Hiçbirşey yapmadık sorun orada ksjfjsjsh birini mimliyor ve hakkında konu açıyor, olayı buAy ben olsam keşke, ama konu sahibini tanımıyorum
Nasıl bir vahşet saçtınız kadına acaba![]()
Saçmadık vahşet mahşet, zaten normali buymuş.Ay ben olsam keşke, ama konu sahibini tanımıyorum
Ay ben olsam keşke, ama konu sahibini tanımıyorum
Kocasının boşanıp evlenme talebi mantıklı gelmişti. Bence doğuştan.....Allah sifa versin. Cok uzuldum.
Doğuştan mi yoksa sonradan mi?
Biz sadece konu sahibinin içindeki potansiyeli ortaya çıkarmasına yardımcı olduk, başka hiçbirşey yapmadık teesüf ederimben sadece mantık dilemiş çekilmiştim.
bu vampir kadınlar kanını emmişler![]()