• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

@Yabanelma sever misiniz gençler?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
OOoo neler dönmüş serhat hiç haberim yok bunlardan. Bana hiç kafayı takan olmadı be abi. Ben hep görünmez oldum, öyle kendi halimde takıldım buralarda. Eski kafası kırıklardan kim kaldı halbuki. Ama görmüyorlar anlıyor musun?

Sana kafayı takmazlar, "Ha bu deli tamam" diyorlar, öyle kabul ediyorlar, çünkü çok belli ediyorsun.
Benim ne olduğum konusunda bir miktar kararsız kalabiliyorlar, normal biri miyim, deli miyim filan ayırt edemiyorlar. Ondan. Biraz gizemli ol, çok belli etme kırıklığını, arada normalmişsin gibi davran. :KK53:

Son düzenleme:
Size imrenmiyorum desem çarpılırım gece gece bu nasıl bir şanstır arkadaş ya Bi de anlamadığım niye siz 😂😂😂
Bana "kocam tekrar evlenmiyooğğrr" diye konu açacaksın dediğim için taktı, Yabanelma Yabanelma 'ya da neden benim adıma açılmış konu yok dediği için :KK70: şimdi sen imrendin ya, sabah ilk işi senin adına konu açmak olucak :KK70:

Bana "kocam tekrar evlenmiyooğğrr" diye konu açacaksın dediğim için taktı, Yabanelma Yabanelma 'ya da neden benim adıma açılmış konu yok dediği için :KK70: şimdi sen imrendin ya, sabah ilk işi senin adına konu açmak olucak :KK70:
Heeee şimdi anladım😂😂😂 e hadi bakalım şansım bol olsun

Ben de birisi konu sahibi ile dalga geçiyor sanmıştım içeriğini bilmiyorum sadece başliklardan meğer kendisiymiş😃

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X