- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.724
- 108
- Konu Sahibi belkibirgunkimbilir
Bi dahaki olursa tabiiAbla bi dahakine konulara oylama falan koy, talihliyi o şekilde belirleyelim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi dahaki olursa tabiiAbla bi dahakine konulara oylama falan koy, talihliyi o şekilde belirleyelim![]()
Ya zaten uçmuş o, biz bişey yapmadık.![]()
Nasil olsa banlanicam2. Talihlimiz de burdaymış ne yaşıyoruz ulen bu gece![]()
Bek de çağırdım uyuyor sanırım
Ben yorum yapmamstım diye hatrliyorum ama eminde degilimÇember daralıyor gençler sıra size de gelecek![]()
Tutuştu tutuştu nereye sıçratırsam okadar iyi diyor
Ahaha siftah bu arkadastan olcakmis demek ki bekliyorum bakalimBu sefer kesin yirim. Fazla azıttım.![]()
Onun bir kocası yok ki zaten hepiniz beni çıldırtmak istiyorsunuz o koca eski kocanasıl yapmadınız.. kadın 3 kere boşanabilirim sanıyordu. şimdi boşansa bile hala adamın kocası kalacağına inanıyordu. hayallerini yıktınız koskoca kadının![]()
Yok o hala esas konuda Dini nikahı yanlış biliyorlar yazıyor
Diyoda bizide göturecekTutuştu tutuştu nereye sıçratırsam okadar iyi diyor![]()
Belki var hıı belki varOnun bir kocası yok ki zaten hepiniz beni çıldırtmak istiyorsunuz o koca eski koca![]()
AynenDiyoda bizide göturecekyavas yavas tüyelim
![]()
Ay hala orada mı jajdjajdYok o hala esas konuda Dini nikahı yanlış biliyorlar yazıyor![]()
Çok güzel hayal yıkarız.nasıl yapmadınız.. kadın 3 kere boşanabilirim sanıyordu. şimdi boşansa bile hala adamın kocası kalacağına inanıyordu. hayallerini yıktınız koskoca kadının![]()