Yabani insanla nasıl baş edilir 😢

Dahideli

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2022
169
3
18
36
Arkadaşlar eşimle aramda problemler var daha evvelde yazmıştım aslında zerrece ortak noktamız yok siyahla beyaz,ateşle su,şekerle tuz kadar zıt karakterleriz...boşanmak istesem kimsem yok iki çocuğum var geçinmek çok zor onları mağdur etmek istemiyorum ama kafayı yemek üzereyim esas konuya geleyim eşim kimseyle oturup kalkmak istemiyor bir tane eşi dostu yoktur gurbetteyim kendim bulduğum arkadaşlarımla oturup kalkıyorum ailem akrabalarim eşim dostum bana gelmek istediklerinde hemen kavga çıkarır kimseyi istemez.yakin zamanda kardeşim gibi sevdiğim çocukluk arkadaşım eşiyle bana gelmek istediğini söyledi başka bir şehirde yaşıyor sırf benim için eşime söyledim gündüz gelsin oturun akşam beni bulaştırma diyor uzun yoldan gelecekler ben nasıl olurda akşama kalın diye teklif etmeyeyim bunun yüzünden çok kötü kavga ettik ailemi akrabalarimida istemiyor kimse evime gelmiyor onun yüzünden çok bunaldım konuştum kavga ettim herşeyi denedim anlamadı çok büyük bir çıkmaz icindeyim.ben ona uydugumda bana karşı iyi ne zaman karşı fikir sunsam kavga çıkartır hep uymak zorundayim onun kararlarına ve artık delirmek üzereyim

Aileniz yok mu destek olacak?
Böyle biri ile hayat zor olacak.
Deprem zamanı bir günlüğüne bir arkadaşımda kaldım iki çocukla. Eşi de sizin eşiniz gibi beni evde istemedi. Bunu yüzüme söylerken arkadaşım kaynar suyun başımdan aşağı aktığını hissettim. Sonra çocuklarimi da alıp çıktım artık o eski arkadaşım . Eşi de nefret edilesi biri olarak aklimda. Sizin eşinizin de çok farkı yok. İyi bir konuşma yapın böyle zor deyin

Allahım ya ne insanlar var

Çok üzgünüm sizin adınıza o durumu kalbimde nhissettim inanın çünkü bende çok defa çaresiz kalıyorum dün akşam gece on ikiye kadar cami bahçesinde sakinlesmek için bekledim kapkaranlık kimsesiz çarem yok çünkü nereye kime gideyim.ailemden kimsem yok annem zaten vefat etti tek o vardı oda yok artık...dün kavga ettik bıktım diye söyledim bağırdım çağırdım elim ayağım titredi kendimi dışarı attım iki çocuğumu evde bırakıp nefes alamıyorum artık.esime göre herşey yolunda ama bana göre değil hayatta herşeyi yemek içmek zannediyor herşeyin dört dörtlük diyor bana manevi anlamda ise o kadar vahim haldeyim ki neresinden tutarsan elimde kalıyor.cok dua ediyorum bir çıkış kapısı aç rabbim bana diye artık kendime zarar vermekten korkuyorum

Eşiniz misafir sevmiyor. Bazı insanlar böyledir. Kendi akrabaları da mı gelmiyor evinize. Kayınpeder kayınvalide falan
Kendi ailesinden bir annesi var kardeşiyle tüm akrabalarıyla küs kimsesi yok anlayacağınız kendi yalnız bizide öyle yapmak istiyor

Ya tamam büyük konuşmayayım da bu kadar zıt karakter de 2 çocuk yaptın. 1. Oldu hadi 2. Yapana kadar anlamadın mı bu adamı. Valla çalışacaksın yaoacak bir şey yok hayat toz pembe değil. Eşim çalışsın ben yiyeyim. Nasıl bu kadar geleceğinizi hesap etmeden yaşıyorsunuz hayret doğrusu

Bazı erkekler eşli buluşmaları sevmezler ama sizin kız arkadaş ya da akrabalarınız ile görüşmenize karışması çok yanlış.

boyleleride hep caresi olmayanlara deng gelir hasta ruhlu pskopatlar rabbim sana ve senin durumuda olanlara yardim etsin cok iyi anliyorum cok

Sizin birçok yorumunuza bakıyorum sürekli yargı dağıtma çabası içindesiniz hayat kime tozpembe acaba sizin zannettiğiniz gibi olsa boşanmış bayanların çoğunun çocuğu olmazdı ama var değil mi demekki ezberden gazel okumaya benzemiyor bu işler...ikinci çocuğum korundugum halde oldu ben istemedim ama aldirmakta istemedim çalışacaksın deyip duruyorsunuz ev kiraları burda 7 bin on bine bir işe girsem nasıl bakayım çocuklarıma biri üç yaşında ona bakan biri gerekirken.esim çalışsın ben yiyeyim mantığı olsaydı halimden memnunum derdim çünkü evim arabam herseyim var huzurm yok anladınız mı

O zaman çalışma otur. Ben her zaman kadınların ekonomik olarak az veya çok bir şekilde gelirinin olmasından yanayım size soracak değilim yorumlarımı kendi düşüncem ve samimiyetime göre cevap veriyorum. Oturun çekin o zaman nasıldq yapacak bir şeyiniz yok

Alışmak zorunda. O ev ikinizin ortak noktada buluşun.ya da zorlayın aileni falan istememesi çok ayıp. Ağaç kovugunda mi yetismis. Hiç mi misafirlik gormemis

Bende misafir sevmiyorum, evimde rahat etmem gereken yerde diken üstünde oturuyorum. Ama ailesini istemeyecek kadar degil, onlari mecburi ağırlıyorum. Bendeki biraz Türk aile yapısının misafirperverligiyle alakalı o yok bende, misafir öncesi temizlik yapmak hazırlık yapmak fln bana çok yorucu geliyor. Sevmiyorum rahatsız hissediyorum, ama esinizde bunların hiç biri yok acaba asosyal olabilir mi?

Misafir sevmemek anlaşılabilir bir olgu benim eşim arkadaş edinmeme gibi bir durum yaşıyor kimseyle konuşmuyor asosyallik ötesinde

Alışmak zorunda. O ev ikinizin ortak noktada buluşun.ya da zorlayın aileni falan istememesi çok ayıp. Ağaç kovugunda mi yetismis. Hiç mi misafirlik gormemis
Ben hayatımda böyle bir insan görmedim inanın 34 yaşındayım çok insan tanıdım ama eşim gibisine rastlamadım yabanilik ötesinde bide üniversite okumuş Antalya gibi bir yerde yetişmiş meslegi herşeyi var

İnsanlık ölmüs değil arkadaş başka birinin böyle bir ihtiyacı olduğunda bile idare ederiz deprem bu ya çoluk çocuk insan da biraz merhamet olur.. eski arkadaşınız olmasına sevindim

Aile çevremizde biri var sizin eşiniz gibi.

Onun huyunu bildiğimiz için biz o şekilde kabul ettik. Eşine de hiçbir şekilde alınmıyoruz. Evde görüşmemiz gerektiğinde muhakkak adamın işte olduğu zamanları seçeriz. O gelmeden de döneriz. 20 senelik evliler ve adam zerre değişmedi.

Açıkçası benim de çok sosyal olduğum söylenemez. Bizde de eşim sosyaldir. Bilemiyorum bir şekilde denge kuruluyor.

Bunun sadece sosyal olmaktan öte olduğunu düşünüyorum çünkü eş dost neysede aile akraba ilçede sorunları var kimsemiz yok bende öyle değilim.arkadaslarim saygı duyar eşim dostumda ama eşim.bama saygı duysa herkesden uzaklaştırmak istemezdi

İnsanlık ölmüs değil arkadaş başka birinin böyle bir ihtiyacı olduğunda bile idare ederiz deprem bu ya çoluk çocuk insan da biraz merhamet olur.. eski arkadaşınız olmasına sevindim
Olmayınca olmuyor maalesef bende benzer insanla hayat mücadelesi veriyorum elimden biseyde gelmiyor bazı insanlar gerçekten merhamet özürlü

Yargi dagitmak değil de, doğruyu yaziyor diyelim. Ikinci cocuklarda hep korunuldugu halde olur zaten hic sasmaz bu. Habire dogurmak yerine, ekonomik özgürlüğünüzü elinize alin diyoruz ama yine kötü oluyoruz, cocuklara nasil bakicamm o zaman diye cirlayiveriyorsunuz. Bu adam boyle gelmis boyle gider, ya kabul edersin ya da bosanirsin, ama kabul etmeden de evli kalmaya devam edebilirsin, bir isin olmadigi icin adama mecbursun nihayetinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…