yadım edin bana . . . :(

novumvitae

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
12
0
1
33
merhabalar . . size anlatmıştım olanları , bugun benden gitmek istedi . . bizden vazgeçti . . ısrarlarım üzerine söledi sebebi neydi biliyor muusn hastalığının tekrar etme riskinde beni o durumda bırakmamak istemesi ben hiçbirşey diyemedim kendince o kadar haklıydı ki . . ben ne yapım ya vaz mı geçiyim şimdi herseyden

Eski konunuzu bilmeyenler icin ozet gecseniz daha iyi. Konudan cik,obur konuyu bul,tekrar bu konuya gel.. Yorum yapmak istemiyor en son insan.

İlk konuyu ekledim arkadaşlar..
Buyrun :)

Gelelim yorumuma..

Onun sağlık sorunlarına bakışını ona samimi bir dille anlatman gerekiyor elbette.
Böyle bitsin istemiyorsan..

Hastalıklar insanlar için, yarın ben ne olacağım bilinmez.
Seni seviyorum ve iyi günde kötü günde yanında olmak istediğim kişi sensin.
Ben kendimden eminim..
Bence biz böyle bitmemeliyiz.

De ve gerisini ona bırak..
Bu sözlere de dönmüyorsa gitmeyi kafasına koymuş demektir..
Sebep dediği olsun olmasın fark etmez..Sonuca bakmak lazım..

kusura bakmayın arkadaşlar haklısınız önceki konuyu eklemem gerekiyordu . . karşılıklı birbirimizi düşünüyoruz ve karşılıklı tükeniyoruz bunun sonu nereye gider bilmiyorum

merhabalar . . size anlatmıştım olanları , bugun benden gitmek istedi . . bizden vazgeçti . . ısrarlarım üzerine söledi sebebi neydi biliyor muusn hastalığının tekrar etme riskinde beni o durumda bırakmamak istemesi ben hiçbirşey diyemedim kendince o kadar haklıydı ki . . ben ne yapım ya vaz mı geçiyim şimdi herseyden

Vazgeç tatlım..
ilerde daha çok üzülmemek için...
geçmiş olsun bu arada...

Komsumuzun kızı gıbı konuya kaldıgın yerden devam etmesen..
Sarı Çzmeli Mehmet aga..

Ek olarak;

ya da devam edeceksen yeni bir başlık açmasan da eski başlığından devam etsen.. ki zaten devam ve tekrar konuları yasak diye biliyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…