• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yadım edin bana . . . :(

novumvitae

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
12
0
1
33
merhabalar . . size anlatmıştım olanları , bugun benden gitmek istedi . . bizden vazgeçti . . ısrarlarım üzerine söledi sebebi neydi biliyor muusn hastalığının tekrar etme riskinde beni o durumda bırakmamak istemesi ben hiçbirşey diyemedim kendince o kadar haklıydı ki . . ben ne yapım ya vaz mı geçiyim şimdi herseyden :( :(

Eski konunuzu bilmeyenler icin ozet gecseniz daha iyi. Konudan cik,obur konuyu bul,tekrar bu konuya gel.. Yorum yapmak istemiyor en son insan.

internette öyle dolaşırken gördüm sitenizi birbirinize yardım edebildiğinizi o yüzden bu samimiyetinizden cesaret alarak ben de yardım istiyorum sizden . . . ben 22 yaşındayım ve ankarada hemşirelik bölümünde okumaktayım size en baştan anlatmaya kalksam sayfalar alır herhalde yaşadıklarımı sadece diyebileceğim yaşıma bakmayın yaşımdan çok daha büyük çok daha agır seyler yasadım . . . bu benim ikinci ünv dem ilkini bazı sağlık sorunlarıından bırakmak zorunda kaldım . . kendimce yılmadım bastan basladım bu ünv . .biriyle tanıştım burda hayatı bana benzeyen zorlukları olan sürekli hayatı içinde savaşmak zorunda kalmış biriyle , onunla ilk tanıştığım da onunla ilgili hiçbirşey bilmiyordum ona aşık oldum ben yasadıklarına falan değil . . bundan iki sene önce lösemi geçirmiş kardeşinden ilik nakli olmuş suanda durumu iyi onun da bu okul hayatında ki tutundugu tek sey . . aklınıza şunlar gelmesin lösemi diye bırakmalı myım onu falan diye . .ASLA ! ben ona baktığım da hayatı buldum gerçekten nefes almak nasıl bişeymiş onda öğrendım . . benim korkularım baska ben kendım kronik hastalıklarım var romatoid artrid hastasıyım ömrümün coğu hastane koridorlarında geçiyor . .benim hayatım zordur ben bile zorlanıyorum bazen kendi hayatımı yaşamaktan . . benim hayatım onu ne kadar etkiler bilmek istiyorum ??? aranızda böle bi rahatsızlık yaşamış falan var mı bana yardım edebilir mi . . beni yüreğinin en kıymetli köşesiyle sevdiğine eminim . .bu yuzden benim yaşadıgım yada yaşayabileceğim sıkıntılardan çok etkileneceğine eminim . bu üzüntüler hastalığını tetikler mi ?? tekrarlamasına sebep olur muyum ? bilmiyorum kendimi ifade edebiliyor muyum ama ona zarar veren ben olursam ölürümm . .
ve ona nasl davranmalıyım böle bir hastalık geçirmiş biri var mı cevrenizde . . ilik naklinden sonra nelere dikkat etmeliyim ne bilim mesela soğuk ne kadar etkiler falan . . hiçbirşey bilmiyorum . . ondan da öğrenemiyorum çnkü hala bunları konuşmak acıtıyor onu ve ben onu incitmek istemiyorum . . ltfn bana yardım edin ben ne yapmalıyım ????
merhabalar . . size anlatmıştım olanları , bugun benden gitmek istedi . . bizden vazgeçti . . ısrarlarım üzerine söledi sebebi neydi biliyor muusn hastalığının tekrar etme riskinde beni o durumda bırakmamak istemesi ben hiçbirşey diyemedim kendince o kadar haklıydı ki . . ben ne yapım ya vaz mı geçiyim şimdi herseyden :KK43: :KK43:
İlk konuyu ekledim arkadaşlar..
Buyrun :)

Gelelim yorumuma..

Onun sağlık sorunlarına bakışını ona samimi bir dille anlatman gerekiyor elbette.
Böyle bitsin istemiyorsan..

Hastalıklar insanlar için, yarın ben ne olacağım bilinmez.
Seni seviyorum ve iyi günde kötü günde yanında olmak istediğim kişi sensin.
Ben kendimden eminim..
Bence biz böyle bitmemeliyiz.

De ve gerisini ona bırak..
Bu sözlere de dönmüyorsa gitmeyi kafasına koymuş demektir..
Sebep dediği olsun olmasın fark etmez..Sonuca bakmak lazım..

kusura bakmayın arkadaşlar haklısınız önceki konuyu eklemem gerekiyordu . . karşılıklı birbirimizi düşünüyoruz ve karşılıklı tükeniyoruz bunun sonu nereye gider bilmiyorum :(

merhabalar . . size anlatmıştım olanları , bugun benden gitmek istedi . . bizden vazgeçti . . ısrarlarım üzerine söledi sebebi neydi biliyor muusn hastalığının tekrar etme riskinde beni o durumda bırakmamak istemesi ben hiçbirşey diyemedim kendince o kadar haklıydı ki . . ben ne yapım ya vaz mı geçiyim şimdi herseyden :KK43: :KK43:

Vazgeç tatlım..
ilerde daha çok üzülmemek için...
geçmiş olsun bu arada...

Komsumuzun kızı gıbı konuya kaldıgın yerden devam etmesen..
Sarı Çzmeli Mehmet aga..

Ek olarak;

ya da devam edeceksen yeni bir başlık açmasan da eski başlığından devam etsen.. ki zaten devam ve tekrar konuları yasak diye biliyorum ben.

Back
X