Tercıh etmezdım ama sızın zevkınız saglıkla gelsinDogumuma az bi süre kaldı isim konusunda çok kararsızım Yafes isminin dini bir anlamı olduğunu duydum hoşuma gitti Yafes Ata koymayı düşündüm sizce nasıl?☺☺
Hz.Nuh'un oğlu diye biliyorumYafes ne demek ki ?
Hz.Nuhun üçüncü oğlu aynı zamanda Türklerindir atası anlamına geliyormusYafes ne demek ki ?
Ben Dağhan koyucamÖnerileriniz var mi peki erkek bebek icin
Evet aslnda ikinci isim tam uymadı gibiAta ile uyumsuz sanki, ya sadece Yafes koyun ya da ikinci bir isim bulun
Doğrusunun yafes olduğuna emin misiniz.Dogumuma az bi süre kaldı isim konusunda çok kararsızım Yafes isminin dini bir anlamı olduğunu duydum hoşuma gitti Yafes Ata koymayı düşündüm sizce nasıl?☺☺
Cok isim arasinda kaldık deniz,rüzgar,ezel,asrın en son bunu duydum tam emin olamadım halaDoğrusunun yafes olduğuna emin misiniz.
Kızdırmak kırmak istemem ama yafes deyince insanlar önce fes kelimesini algılayacak ve komik bulacak. Ben olsam koymam. Ortaokul öğretmeniyim çocuklar isimleri çok fazla dalgaya alıyor. Üzüldüğünü görürseniz üzülürsünüz
Ya-fesata-bak ya gibi şeyler söyleyip üzerler okulda canım muhtemelenDogumuma az bi süre kaldı isim konusunda çok kararsızım Yafes isminin dini bir anlamı olduğunu duydum hoşuma gitti Yafes Ata koymayı düşündüm sizce nasıl?☺☺
Bence biraz daha düşünün, değişik olsun diye anlaşılması söylenmesi zor, dikkatleri üzerine toplayacak isimler seçmeyin derimCok isim arasinda kaldık deniz,rüzgar,ezel,asrın en son bunu duydum tam emin olamadım hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?