Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Geçen sene erken doğumla bebeğimi kaybettim
forumda konularım var canım hikayem uzun
oku istersen.
öyle mi cok üzüldüm canm k bkma bilsem sormazdm rabbim kimseyi evlat acısı göstermesn inşallah tekrar hamile kalır bu sefer alırsn yavrunu kucagına sag saglim atlatabildin mi o psikolojiyi

inşallah canm sen benm konumada yazdn az önce tşk ederm fikirlerin için bugun bende cok doluyum
Sıkma canını. Öyle veya böyle büyüyor çocuklar. Yaşlandıkça daha alıngan oluyor ebeveynler. Sen haklısın torunu için fedakarlık yapması gerek ama herkes aynı inceliği gösteremiyor işte. Onunda psikolojisini bilemeyiz. Bakıcı tut kimsenin kalbi kırılmasın. Böyle devam ederse senin eşinle aran bozulacak. Eşin annenede içten içe öfke duyacak hem

öyle mi cok üzüldüm canm k bkma bilsem sormazdm rabbim kimseyi evlat acısı göstermesn inşallah tekrar hamile kalır bu sefer alırsn yavrunu kucagına sag saglim atlatabildin mi o psikolojiyi

Sağolasın canm
amin inşallah..

eşimle annemn arası zaten pek iyi değildi canm ben lohusayken kavga etmişlerdi çünkü şimdi bide böyle duyuyor daha cok sinrleniyor
annemede bakıcı tutuyoruzda diyemem kaldm arada:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…