- 20 Mart 2008
- 142.037
- 214.104
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #20.221
Dövmeni görünce gözlerimin içi güldü
Süper olsu sağol:))
Poşet çay yaptım kendime şimdi.
afiyet olsun =)
Anladım canım geçmiş olsun
bitkisel şeyler iç
ıhlamur filan iyi gelir. .
21 yaşında evlendm düşünüyormsnz peki cocuk4 yıllık
henüz yok canım
sen kaç yaşında evlendin?
inşallah canm sen benm konumada yazdn az önce tşk ederm fikirlerin için bugun bende cok doluyumÇalışmıyorum evdeyim. İnşallah sorunsuz atlatırız bu süreci
21 yaşında evlendm düşünüyormsnz peki cocuk
ben hemen anne olanlardanm
öyle mi cok üzüldüm canm k bkma bilsem sormazdm rabbim kimseyi evlat acısı göstermesn inşallah tekrar hamile kalır bu sefer alırsn yavrunu kucagına sag saglim atlatabildin mi o psikolojiyiGeçen sene erken doğumla bebeğimi kaybettim
forumda konularım var canım hikayem uzun
oku istersen.
Helalllll
Sıkma canını. Öyle veya böyle büyüyor çocuklar. Yaşlandıkça daha alıngan oluyor ebeveynler. Sen haklısın torunu için fedakarlık yapması gerek ama herkes aynı inceliği gösteremiyor işte. Onunda psikolojisini bilemeyiz. Bakıcı tut kimsenin kalbi kırılmasın. Böyle devam ederse senin eşinle aran bozulacak. Eşin annenede içten içe öfke duyacak heminşallah canm sen benm konumada yazdn az önce tşk ederm fikirlerin için bugun bende cok doluyum
Rice ederim yeni mi yaptırdın,ben de istiyorum da kısmet olmadı,bugünü yarına attık hepTeşekkür ederim:))
öyle mi cok üzüldüm canm k bkma bilsem sormazdm rabbim kimseyi evlat acısı göstermesn inşallah tekrar hamile kalır bu sefer alırsn yavrunu kucagına sag saglim atlatabildin mi o psikolojiyi
Rice ederim yeni mi yaptırdın,ben de istiyorum da kısmet olmadı,bugünü yarına attık hep
evlilik nasıl gidiyorSağolasın canm
amin inşallah..
neyi yaptırdnz ne zaman yaptırdnz kimle yaptırdnz kaçrdm ben3 sene oldu yaptıralı,hep istiyordum sonra kısmet oldu gidip yaptırdım..
Hatta eşimde yanımdaydı..
evlilik nasıl gidiyor
neyi yaptırdnz ne zaman yaptırdnz kimle yaptırdnz kaçrdm ben
ben bu konulara cok uzagm ya pek ilgimi cekmez benmDövmemi sorduda ..
Kolumda hatta imzamda..
biz sorunluyuz canm ya oglum zaten uhysuz ruhen beni cok yoruyor eşimlede atışırız vla bi şekilde gidiyor gitmesinede işte işteler varÇok şükür o konuda şanslıyım canım
eşimle aramız iyi bir problem yok. .
Senin nsl gidiyo?
ben bu konulara cok uzagm ya pek ilgimi cekmez benm
eşimle annemn arası zaten pek iyi değildi canm ben lohusayken kavga etmişlerdi çünkü şimdi bide böyle duyuyor daha cok sinrleniyorSıkma canını. Öyle veya böyle büyüyor çocuklar. Yaşlandıkça daha alıngan oluyor ebeveynler. Sen haklısın torunu için fedakarlık yapması gerek ama herkes aynı inceliği gösteremiyor işte. Onunda psikolojisini bilemeyiz. Bakıcı tut kimsenin kalbi kırılmasın. Böyle devam ederse senin eşinle aran bozulacak. Eşin annenede içten içe öfke duyacak hem
seviyorsan yaptr emmn güzel durur ve yakışırız omzuna yadaense altına ne yaptrmayı düşünüyorsnBenm severim omuzuma istiyorum yada ense altına dövmeyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?