- 22 Nisan 2015
- 19.193
- 116.750
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #20.241
biz sorunluyuz canm ya oglum zaten uhysuz ruhen beni cok yoruyor eşimlede atışırız vla bi şekilde gidiyor gitmesinede işte işteler var
yaş kaç keleşimi getir,bayağıdır yorumlarını görüyorum ama sohbet etmek bugüne nasipmiş :)Dövmemi sorduda ..
Kolumda hatta imzamda..
seviyorsan yaptr emmn güzel durur ve yakışırız omzuna yadaense altına ne yaptrmayı düşünüyorsn
keleşimi getiryaş kaç keleşimi getir,bayağıdır yorumlarını görüyorum ama sohbet etmek bugüne nasipmiş :)
senin nick değişti abla vala hiç gülesim yoktu iyi oldu yaAkılmda öyle bir model yok daha bakıp ona göre yaptırmak lazım..
yaş kaç keleşimi getir,bayağıdır yorumlarını görüyorum ama sohbet etmek bugüne nasipmiş :)
Annen belkide memnun olacak bakıcı fikrinden. Ağzını ara benceeşimle annemn arası zaten pek iyi değildi canm ben lohusayken kavga etmişlerdi çünkü şimdi bide böyle duyuyor daha cok sinrleniyor
annemede bakıcı tutuyoruzda diyemem kaldm arada:
senin nick değişti abla vala hiç gülesim yoktu iyi oldu ya
değişti işte dğtiCıkkssss değişmez haşaaaaa
su an benm cocuguma bakmak icin baktı işinden ayrıldı ve maddi ihtycları var zannetmyrm cnam memnun olacgınıAnnen belkide memnun olacak bakıcı fikrinden. Ağzını ara bence
ben seni buralara geldimden beri hiç görmedim nereden hortladn senkikikikkii
değişti işte dğti
keleşimi getir oldu bikere
Ben de 32 yim ablacım valla senin ismini ben öyle okuyorum orjinali nasıl ki beni aydınlatın çok utandımYaş 53 oldu artık,k.valide oldum geçen senede..
Yaşlandım artık yani:))
İmes sanayi sitesindeyim canım işten kaytarıyom gel çay ısmarlayayımben seni buralara geldimden beri hiç görmedim nereden hortladn sen
ben çay sevmemİmes sanayi sitesindeyim canım işten kaytarıyom gel çay ısmarlayayım
Canım çok mecbur kalırsan kırmadan konuş annenle bence. Eleştirmeden bir iki ay sabret havalar ısınınca istediğin gibi gezersin de. Anlayacaktır bence.su an benm cocuguma bakmak icin baktı işinden ayrıldı ve maddi ihtycları var zannetmyrm cnam memnun olacgını
Ben d
Ben de 32 yim ablacım valla senin ismini ben öyle okuyorum orjinali nasıl ki beni aydınlatın çok utandım
Salep ?ben çay sevmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?