Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Çok iyiyim çoh da mutluyum yemin törenimiz var yaarın bu gece yola çıkıyoruz havalarda uçuyorum şu an Sen nasılsın cağnımm
Öyle mi göreceksin sevdiceğini yani yeni mi gitmişti askere ?
Benim boğazım şiş ama direniyorum iyileşeceğim inşallah termos termos kaynar su içiyorum

Öyle mi göreceksin sevdiceğini yani yeni mi gitmişti askere ?
Benim boğazım şiş ama direniyorum iyileşeceğim inşallah termos termos kaynar su içiyorum
23 gün oldu canım çok az konuşabildik ama çok şükür o gün geldi çattıı
Ayy geçmiş olsun kuzum pastil falan at boğazına bana iyi geliyordu o

23 gün oldu canım çok az konuşabildik ama çok şükür o gün geldi çattıı
Ayy geçmiş olsun kuzum pastil falan at boğazına bana iyi geliyordu o
Allah kavuştursun canımsana uzak mı peki,zaman zaman kendin gidip gelebilir misin ?
Sağol canım bir kutu antibiyotik içtim bana mısın demiyor doktor da şaşırdı

Allah kavuştursun canımsana uzak mı peki,zaman zaman kendin gidip gelebilir misin ?
Sağol canım bir kutu antibiyotik içtim bana mısın demiyor doktor da şaşırdı
Manisa da o, ben istanbuldayım. Zaman zaman tek başıma gidemem ama yanımda kv yada annemle gidebilirim. Aslında ben bişey danışıcam sizlere. Kendi babamda gelmek istedi, ben ilk sebep arabada sıkış pıkış gidilmesi zor olur 7 saat yol dedim. Kv ve görümce kilolu baya. 5 kişi yerine 4 kişi daha rahat gidilecek e bi de nişanlımda var oda binecek orda arabaya. Bide ben ona koşup sarılmak istiyorum 1 dk başımı omzundan ayırmak istemiyorum ama babam olunca ee haliyle hareketlerim de kısıtlanacak. Ne yapmalıyım ? HanimKelesimiGetir abla sen de bişeyler söyle

Canım araç müsait değilmiş zaten ayrıca sanırım ben de babamı götürmek istemezdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…