- 20 Mart 2008
- 142.034
- 214.104
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #20.501
Kışı da çok soğukmuş üşümekten kulakalrı yara olmuş askerlerin. Neyseki biz vazelin koymuştuk çantasına dışarı çıkmadan önce sürüyo çatlamayı önlüyor
Ben zaten herhangi bir istek de bulunmamıştım isabet oldu yaptıkları da, gidince nişanlımla onu da konuşucam onunda fikri tabiki önemli. Ona göre bizim de yol çizmemiz gerekli canımCanım üzülme Allah sağlık versin çalışıp kendiniz alırsınız,biz de öyle aldık,ödeniyor bir şekilde.
Kırkağaç komanda birliğiymiş onlar hep dağdaymış. Rabbim yardımcıları olsun güç kuvvet versinArka taraflar dağlıktır oralarda..
Kırkağaç komanda birliğiymiş onlar hep dağdaymış. Rabbim yardımcıları olsun güç kuvvet versin
Bence de isabet olmuş canım,bu konu yıpratabilirdi seni çünkü..Ben zaten herhangi bir istek de bulunmamıştım isabet oldu yaptıkları da, gidince nişanlımla onu da konuşucam onunda fikri tabiki önemli. Ona göre bizim de yol çizmemiz gerekli canım
Yıprattı yeterince zaten. Nişanlım asker de evet özlüyorum evet yanımda olmasını istiyorum evet ama bunlar bile yormadı beni, ailesinin yorduğu kadarBence de isabet olmuş canım,bu konu yıpratabilirdi seni çünkü..
hiç demi aynen öyleAllahım aynı benbiz neymişiz ne kadarda itici olsun bizi seven böyle sevsin seviyorda
Tahmin ediyorum canım,umarım kısa zamanda atlatırsınız sıkıntıları.Zaten nişanlın gelince duruma müdahil olup dengeyi sağlayacaktır..Yıprattı yeterince zaten. Nişanlım asker de evet özlüyorum evet yanımda olmasını istiyorum evet ama bunlar bile yormadı beni, ailesinin yorduğu kadar
Vayyyy aslan gubilik gelmişGÜNAYDINLAR YAFRUKURTLAR
BUGÜN BİRAZ YOGUNLUK VARDI YENİ GİREBİLDİMM
NABERSİNİZ
gubilik değil o bikere gubalak türkçeyi katletti bu yafrukurt ne kadan ayıpVayyyy aslan gubilik gelmiş
İlk tavsiye benden psikoloğa git ilaç verir uyursunGünaydınlar en sevdiğimden offf ne yenir varya,arasına reçel sürecen mideye indircen hemen
Tavsiyeler gelir anında
napıon uykusuz anneİlk tavsiye benden psikoloğa git ilaç verir uyursun
Günadın gebereGönoydooonnn
İlk tavsiye benden psikoloğa git ilaç verir uyursun
hey sen keleş ablaHahahaha bilnen yöntem nasılsa,cıkksss olmaz derim
Misafir gelcek su yoknapıon uykusuz anne
ayy cocuklu eve misafir gelince ne zor oluyor ha kim gelecek kalabalık mıMisafir gelcek su yok
At kendini bi yerden ebedi uyursunHahahaha bilnen yöntem nasılsa,cıkksss olmaz derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?