Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Hayatım baban daha sonra gidebilir yada otobüsle tek başınada gideraslında..
Madem kilolu 2 hatun var birazsıkıntı olur arabada..

İşin sevgi tarafına gelirsek babaya çaktırmadan nasıl olur,biraz sıkıntılı olur sanki babalar pek hoşlanmaz bunlardan..
Benim kızım nişanlıyken havaalanından bizi yolcu etmek için damat getirmişti.
Veda anında eşim ve ben uzaklaştık biraz yanlız kalsınlar diye,arada göz atıyorduk tabi..
Baban anlayışlıysasorun olmaz bence..

Canım araç müsait değilmiş zaten ayrıca sanırım ben de babamı götürmek istemezdim..

Ben uzun yol yolculuğu yaparken çok zorlanıyorum midem falan kötü oluyor. Gece yolculuğu yapıcaz bide insan ister istemez kafasını bir koymak istiyor ama onlar zaten koltuğu kaplar 80 kilo ikisi de ciddi anlamda zor olur.
Babam anlayışlı birisi ama 2 gün kalıcaz ben babam varken nişanlımın yanına dahi oturmuyorum üzülmesin, kendini kötü hissetmesin diye hep babamla oturuyorum. Şimdi desem ki baba gelme üzülecek ay bilemedim sıkıntıdayım şu an

Can
Gebere Jackson canım bir de ev durumunuz vardı ne yaptınız gelişme var mı ?
canım evi bulduk beğendik kapora verileceği gün kv kp yan yattı. Meğer taksilerini yenileyeceklermiş ona kredi çekmişler. Ben ev konusunu onlarla konuşmak istemiyorum, konuşunca buz gibi soğuyorum onlardan

Peki babanla beraber otobüsle gitme imkanın varsa öyle gidin daha rahat olur..

Can

canım evi bulduk beğendik kapora verileceği gün kv kp yan yattı. Meğer taksilerini yenileyeceklermiş ona kredi çekmişler. B

Evet abla ulaştırma

Alaşehire gidecek herhalde,eğer oarsıysa güzel sevimli bir yerdir..
Gelirken mutlka yaprak incir ve büyük ekmeklerden alın ..

Peki babanla beraber otobüsle gitme imkanın varsa öyle gidin daha rahat olur..
Ama en baştan beri belliydi 4ümüz gideceğimiz. Babam nişanlımı özlemez, çok da umrunda dğeildir yani sırf gezmek için geliyor. Bende bunu babamın düşünmesini istiyorum, ben ne alaka demeli. Kp biz rahat edelim diye gelmedi mesela

Can

canım evi bulduk beğendik kapora verileceği gün kv kp yan yattı. Meğer taksilerini yenileyeceklermiş ona kredi çekmişler. B

Evet abla ulaştırma
Canım üzülme Allah sağlık versin çalışıp kendiniz alırsınız,biz de öyle aldık,ödeniyor bir şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…