- 20 Mart 2008
- 142.034
- 214.104
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #20.481
Manisa da o, ben istanbuldayım. Zaman zaman tek başıma gidemem ama yanımda kv yada annemle gidebilirim. Aslında ben bişey danışıcam sizlere. Kendi babamda gelmek istedi, ben ilk sebep arabada sıkış pıkış gidilmesi zor olur 7 saat yol dedim. Kv ve görümce kilolu baya. 5 kişi yerine 4 kişi daha rahat gidilecek e bi de nişanlımda var oda binecek orda arabaya. Bide ben ona koşup sarılmak istiyorum 1 dk başımı omzundan ayırmak istemiyorum ama babam olunca ee haliyle hareketlerim de kısıtlanacak. Ne yapmalıyım ?HanimKelesimiGetir abla sen de bişeyler söyle
Kısa abla atarsa 144
Canım araç müsait değilmiş zaten ayrıca sanırım ben de babamı götürmek istemezdim..
Hayatım baban daha sonra gidebilir yada otobüsle tek başınada gideraslında..
Madem kilolu 2 hatun var birazsıkıntı olur arabada..
İşin sevgi tarafına gelirsek babaya çaktırmadan nasıl olur,biraz sıkıntılı olur sanki babalar pek hoşlanmaz bunlardan..
Benim kızım nişanlıyken havaalanından bizi yolcu etmek için damat getirmişti.
Veda anında eşim ve ben uzaklaştık biraz yanlız kalsınlar diye,arada göz atıyorduk tabi..
Baban anlayışlıysasorun olmaz bence..
canım evi bulduk beğendik kapora verileceği gün kv kp yan yattı. Meğer taksilerini yenileyeceklermiş ona kredi çekmişler. Ben ev konusunu onlarla konuşmak istemiyorum, konuşunca buz gibi soğuyorum onlardanGebere Jackson canım bir de ev durumunuz vardı ne yaptınız gelişme var mı ?
canım evi bulduk beğendik kapora verileceği gün kv kp yan yattı. Meğer taksilerini yenileyeceklermiş ona kredi çekmişler. BGebere Jackson canım bir de ev durumunuz vardı ne yaptınız gelişme var mı ?
Evet abla ulaştırmaHayırlısı olsun geçer o günler,manisaymış demi ulaştırma mı yoksa sınıfı..
Ben uzun yol yolculuğu yaparken çok zorlanıyorum midem falan kötü oluyor. Gece yolculuğu yapıcaz bide insan ister istemez kafasını bir koymak istiyor ama onlar zaten koltuğu kaplar 80 kilo ikisi de ciddi anlamda zor olur.
Babam anlayışlı birisi ama 2 gün kalıcaz ben babam varken nişanlımın yanına dahi oturmuyorum üzülmesin, kendini kötü hissetmesin diye hep babamla oturuyorum. Şimdi desem ki baba gelme üzülecek ay bilemedim sıkıntıdayım şu an
Can
canım evi bulduk beğendik kapora verileceği gün kv kp yan yattı. Meğer taksilerini yenileyeceklermiş ona kredi çekmişler. B
Evet abla ulaştırma
Ama en baştan beri belliydi 4ümüz gideceğimiz. Babam nişanlımı özlemez, çok da umrunda dğeildir yani sırf gezmek için geliyor. Bende bunu babamın düşünmesini istiyorum, ben ne alaka demeli. Kp biz rahat edelim diye gelmedi meselaPeki babanla beraber otobüsle gitme imkanın varsa öyle gidin daha rahat olur..
Alaşehir de şu an zaten, dağıtımıda orası oldu. Ay yakınımda olsan sana da getirirdimAlaşehire gidecek herhalde,eğer oarsıysa güzel sevimli bir yerdir..
Gelirken mutlka yaprak incir ve büyük ekmeklerden alın ..
Ama en baştan beri belliydi 4ümüz gideceğimiz. Babam nişanlımı özlemez, çok da umrunda dğeildir yani sırf gezmek için geliyor. Bende bunu babamın düşünmesini istiyorum, ben ne alaka demeli. Kp biz rahat edelim diye gelmedi mesela
Alaşehir de şu an zaten, dağıtımıda orası oldu. Ay yakınımda olsan sana da getirirdim
Olmadığını biliyor, enişte var onunla arası çok iyi o yüzden gelmek istiyorK.peder yoksa babanda gelmez belki..
Teslim etmeye gittik biz şubat 1 de bende beğendim minnak bi yer, benim de küçük yerlere karşı bi sempatim olduğundan hoşuma gitmiştiSevimli bir yerdir orası gitmiştim oraya 2 kere..
Ne güzel olurdu varya,mutlaka al ama onlardan..
Olmadığını biliyor, enişte var onunla arası çok iyi o yüzden gelmek istiyor
Teslim etmeye gittik biz şubat 1 de bende beğendim minnak bi yer, benim de küçük yerlere karşı bi sempatim olduğundan hoşuma gitmişti
Az önce aradım inşallah gelmezO zaman anneni devreye sokacaksın engel olacak.
Arabada sıkıntı olduğunu söylesin..
Canım üzülme Allah sağlık versin çalışıp kendiniz alırsınız,biz de öyle aldık,ödeniyor bir şekilde.Can
canım evi bulduk beğendik kapora verileceği gün kv kp yan yattı. Meğer taksilerini yenileyeceklermiş ona kredi çekmişler. B
Evet abla ulaştırma
Kışı da çok soğukmuş üşümekten kulakalrı yara olmuş askerlerin. Neyseki biz vazelin koymuştuk çantasına dışarı çıkmadan önce sürüyo çatlamayı önlüyorYazın çok sıcak olur oralar..
Az önce aradım inşallah gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?