- 9 Ağustos 2015
- 10.116
- 23.710
- 478
- 32
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #20.521
napıon beaHeyyyy seb gubikkkk
4 bayan 6 çocuk gelcek hazırlıklıyım ben dondurucu tıka basa dolu da ne bileyim su yok minnak hiç huzurlu değilayy cocuklu eve misafir gelince ne zor oluyor ha kim gelecek kalabalık mı
cocuklarla hazırlk yapabilon mu
ah canm ya ne zor olur vla.. ben misafir felan agırlamıyorum artık bıraktm calştgm içinde kimse gelmiyor evime zaten4 bayan 6 çocuk gelcek hazırlıklıyım ben dondurucu tıka basa dolu da ne bileyim su yok minnak hiç huzurlu değil
Misafiri çok severim ama 2 gündür modum düşük dün arkadaşa gittim ama çok mutsuzdum bıraksalar uyuyacaktım vallaah canm ya ne zor olur vla.. ben misafir felan agırlamıyorum artık bıraktm calştgm içinde kimse gelmiyor evime zaten
vla cok rahatm böyle ya.
napıon beailla keleş dedik ya o da illa bi ibnelik yapacak
ben mi ne demişim ki abla kötü bişiler demedimm vlaPardon ne dedin sen öyle..
misafiri seviyorsan bilmem de ben hiç sevmem canm ya hele cocukla hiç sevilmiyor vlaMisafiri çok severim ama 2 gündür modum düşük dün arkadaşa gittim ama çok mutsuzdum bıraksalar uyuyacaktım valla
Helede sevdiğim arkadaşlarım yatılı gelse keşkeemisafiri seviyorsan bilmem de ben hiç sevmem canm ya hele cocukla hiç sevilmiyor vla
napıon beailla keleş dedik ya o da illa bi ibnelik yapacak
ben mi ne demişim ki abla kötü bişiler demedimm vla
ibnelikden kastm kötü anlamda değil abla ynalış anlama espiri anlamnda..Yukarda ne yazmışsın öyle..
Bana açıklamasını yaparmısın..
hadi ya o kadar seviormsn ciddenHelede sevdiğim arkadaşlarım yatılı gelse keşkee
ibnelikden kastm kötü anlamda değil abla ynalış anlama espiri anlamnda..
yani hani ben sana keleş abla die seslendm sende bana gubik dedin ya.
hemen sende karşılını verdin anlamnda bir kelime yanlış anlama olur mu
o an sana çirkin geleceğini düşünemedim dedim ya onu yazarken bir kötü niyet art niyet yoktu bizim burda espiri anlamnda kullanılırO kelime anlamı çirkindir,erkekler arasında kullanılır..
Bunun espirisi bile hoş değil.
Şikayet etsem ne olacak..
o an sana çirkin geleceğini düşünemedim dedim ya onu yazarken bir kötü niyet art niyet yoktu bizim burda espiri anlamnda kullanılır
şikayet edersende canın sagolsn ben acıklamasını yapymda kırılma gücenme
düşünemedim o an haklsn abla k. bkma birdaha kullanmam o kelimeyiKim olursa olsun hoş değil bu,bunun esprisi bile yapılamaz..
Heleki karşında annen yaşındaki bir büyüğün var,burada başka bir arkadaşada yapsan aynı tepkiyi alırdın..
Belki de garip olan benimdirhadi ya o kadar seviormsn cidden
ben nie sevmiyrm ki ben mi bi garibim
bilmem ki acaba hangimiz garipBelki de garip olan benimdir
ben içebilrim tatlı bayaann SENİ mi kıracamBenimle çay içmek isteyen? =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?