Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Sıcacık sıcacık uyu dinlen meleğimpikniğe gitmeyeli yıllar oldu özledim ben

Ama kışın benve de hiç çekilmez....kışın en iyisi is kokulu sucuk ekmek öf anam:)

Az sonra canım,şimdi biraz oturayım,ayaklarımı uzattım dinleniyorum.Bir de tuhaf bir rahatsızlığım var benim,sandalye,piknik masası neyse artık uzun süre oturamıyorum ben.Şekilden şekile giriyorum.Piknikte piknik masasının üstünde resmen bağdaş kurup oturdum,sonra olmadı tek bacağım yukarıda teki altta,sonra diğeri tam tersi derken yemin ederim ızdırap çektim.Bir ara rahat oturacağım diye bacaklarım ağzıma girecektiŞimdi uzattım iki ayağımı da koltuğa oh misss

Evet ya bugün aynısını biz de konuştuk aramız da,sucuk ekmek olsun gerisini aramam

Çok gittiğin içindir bak ben gidemiyorum nasıl özlüyorum
Chocolate canım,biz de kardeş,yeğen,dayı amca çok,sağ olsunlar hepsi çağırıyor.Ama işte kışın bana işkence gibi geliyor,ne uzun süre ayakta sabit durmaya dayanabiliyorum,ne de uzun süre yemek yerken oturmaya.

Yaz gelmek üzere,eli kulağında,gidersiniz bebeğim
Kışı evet bende hic sevmiyorum yaz gelse gunesi gorsek artik yaz piknikleri cok baska ozledim

Aynen ya,yazın gitmeyi daha çok seviyorum ben de.

Yaz gelsin ayyy düşününce bile içim kıpır kıpır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…