- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #21.121
Çok gittiğin içindir bak ben gidemiyorum nasıl özlüyorumBizim piknik sezonu hiç kapanmaz ki,yaz kış gidiyoruz,ben de hiç sevmem üstelikHele kışın hiç çekilmiyor.
Yeşilçay kesmez beni,sıcak bir duş alıp yatacağım az sonra
Oldu mu bu şimdiiii zaten karnım açSıcacık sıcacık uyu dinlen meleğimpikniğe gitmeyeli yıllar oldu özledim ben
Ama kışın benve de hiç çekilmez....kışın en iyisi is kokulu sucuk ekmek öf anam:)
Kışı evet bende hic sevmiyorum yaz gelse gunesi gorsek artik yaz piknikleri cok baska ozledimHahaha Abreka canım valla ben de kışın hiç sevmiyorum,çok üşüyorum kuzum ya,valla şekilden şekile girdim piknikte
9 buçuk 8 ve 1 yaşında 3 kuzumOy kıyamam kac yaşında senin bebişin canımm
Hasta oldu ablasıOh kurban olurum onun sinir hatlarını yerim
Hasta oldu ablası
Oldu mu bu şimdiiii zaten karnım aç
Amiinn canım benim allah onu ıslah etsinHic gicik olma bosver Allah oyle insanlarin serrinden korusun
Keşke benimde kapansaOyyy neyi varonu yemek istiyorum o tavşanlı avatar koydun ya allahım adı ne yiğidimin
ben de açım da iştahım kapalı
47 kiloluk hatunsun tabi belli kapalı olduğuOyyy neyi varonu yemek istiyorum o tavşanlı avatar koydun ya allahım adı ne yiğidimin
ben de açım da iştahım kapalı
Maşallah kuzum maşallahh Allah bagışlasın analı babalı buyutsun insallah canim ♡9 buçuk 8 ve 1 yaşında 3 kuzum
Gelde benim mithiş yemeklerimden yeNapabiliyim
İştah hep açık bi kapanmıyorMehmet ayaz benim olsun mu
Regl olunca
Sıcacık sıcacık uyu dinlen meleğimpikniğe gitmeyeli yıllar oldu özledim ben
Ama kışın benve de hiç çekilmez....kışın en iyisi is kokulu sucuk ekmek öf anam:)
Chocolate canım,biz de kardeş,yeğen,dayı amca çok,sağ olsunlar hepsi çağırıyor.Ama işte kışın bana işkence gibi geliyor,ne uzun süre ayakta sabit durmaya dayanabiliyorum,ne de uzun süre yemek yerken oturmaya.Çok gittiğin içindir bak ben gidemiyorum nasıl özlüyorum
Kışı evet bende hic sevmiyorum yaz gelse gunesi gorsek artik yaz piknikleri cok baska ozledim
Amin canım hepimizinkini hepsi yaş aldı artık 9 buçuk yaş 8 yaş 1 yaşına da yeni giren kuzum varMaşallah kuzum maşallahh Allah bagışlasın analı babalı buyutsun insallah canim ♡
9 bucuk olan yâş mı ay mı
Cok zor oluyordur senin icin canım kıyamam sana
Yaz gelsin ayyy düşününce bile içim kıpır kıpırAz sonra canım,şimdi biraz oturayım,ayaklarımı uzattım dinleniyorum.Bir de tuhaf bir rahatsızlığım var benim,sandalye,piknik masası neyse artık uzun süre oturamıyorum ben.Şekilden şekile giriyorum.Piknikte piknik masasının üstünde resmen bağdaş kurup oturdum,sonra olmadı tek bacağım yukarıda teki altta,sonra diğeri tam tersi derken yemin ederim ızdırap çektim.Bir ara rahat oturacağım diye bacaklarım ağzıma girecektiŞimdi uzattım iki ayağımı da koltuğa oh misss
Evet ya bugün aynısını biz de konuştuk aramız da,sucuk ekmek olsun gerisini aramam
Chocolate canım,biz de kardeş,yeğen,dayı amca çok,sağ olsunlar hepsi çağırıyor.Ama işte kışın bana işkence gibi geliyor,ne uzun süre ayakta sabit durmaya dayanabiliyorum,ne de uzun süre yemek yerken oturmaya.
Yaz gelmek üzere,eli kulağında,gidersiniz bebeğim
Aynen ya,yazın gitmeyi daha çok seviyorum ben de.
Hep kv mi yicek eccikte biz yiyek heriiiGelde benim mithiş yemeklerimden yeIstahın acılır
Seni obez yaparımmmmm
Az kaldı sık dişini biraz daha,sonra bol yeşiller,otlar böcekler falan.Lahana gibi kat kat giyinip dolaşmaktan gına geldi bana da.PöffffYaz gelsin ayyy düşününce bile içim kıpır kıpır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?