- 29 Şubat 2016
- 2.945
- 31.111
- 508
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #21.141
Gelde benim mithiş yemeklerimden yeIstahın acılır
Seni obez yaparımmmmm
Benim olursa saklarım herkeslerden onuİştah hep açık bi kapanmıyor
Mehmet ayazın talibi çok
Kendisi herkese mavi boncuk dağıtıtor
Az sonra canım,şimdi biraz oturayım,ayaklarımı uzattım dinleniyorum.Bir de tuhaf bir rahatsızlığım var benim,sandalye,piknik masası neyse artık uzun süre oturamıyorum ben.Şekilden şekile giriyorum.Piknikte piknik masasının üstünde resmen bağdaş kurup oturdum,sonra olmadı tek bacağım yukarıda teki altta,sonra diğeri tam tersi derken yemin ederim ızdırap çektim.Bir ara rahat oturacağım diye bacaklarım ağzıma girecektiŞimdi uzattım iki ayağımı da koltuğa oh misss
Evet ya bugün aynısını biz de konuştuk aramız da,sucuk ekmek olsun gerisini aramam
Ya ben ayy daraldımmAz kaldı sık dişini biraz daha,sonra bol yeşillikler,otlar böcekler falan.Lahana gibi kat kat giyinip dolaşmaktan gına geldi bana da.Pöffff
Gel gelll valla hep o mu yicek ecikte sizin yeyinnHep kv mi yicek eccikte biz yiyek heriii
Ayy bir saklanır ki sorma özgür ruh elinden bile tutturmuyorNi var yemekte bugünben de mütüş yemek yaparım
Benim olursa saklarım herkeslerden onuallahım nazarlardan korusun
Sırtını dayayacak yer yok ya, çok rahatsız edici ben de öyle yerlerde otururken darallar basıyo bana
Ayy bir saklanır ki sorma özgür ruh elinden bile tutturmuyor
Çorumluyum seri üretim yaparımGel gelll valla hep o mu yicek ecikte sizin yeyinn
Anam zaten ay olsa o kadar seri dogurman mümkün değil
Çok çapkın ayy bi hareketler yapıyo millet mest oluyo çok fenaHahhahhahhahahh büyüyünce asi bir çapkın olabilü annesi
Bu gün harika omlet yaptım kendime italyan usulu soganlı patatesli caktırma dünya mutfagına antreman yaptimNi var yemekte bugünben de mütüş yemek yaparım
Benim olursa saklarım herkeslerden onuallahım nazarlardan korusun
Sırtını dayayacak yer yok ya, çok rahatsız edici ben de öyle yerlerde otururken darallar basıyo bana
Hahaha çorumluyuk biz herşey mümkünÇorumluyum seri üretim yaparım
Bu gün harika omlet yaptım kendime italyan usulu soganlı patatesli caktırma dünya mutfagına antreman yaptim
Cok sevdigim bi tariftir
Zaten dunya mutfagindan baskada bisey bilmiyorum
Ama sen gelirsen sana özel yemekler yaparım en güzellerini
Iste patatesten önce biraz kekik ve soğan kavuruyorsun sonra patatesleri kızartıp hepsini yumurtayla cırpıyorsun cok seviyorum ben bu tarifiPatatesli onlet hep yaparım sade sevmem yanlışlıkla italyan olmuşum habarım yokyor cast biscolata
Hamarat hatunum benimyapmış kadar oldun
Iste patatesten önce biraz kekik ve soğan kavuruyorsun sonra patatesleri kızartıp hepsini yumurtayla cırpıyorsun cok seviyorum ben bu tarifi
Soganlar cok guzel bir tat veriyor yumurtaya :)
Jöteeeeeemdiye bağırasım geldi ama italyanca mı ispanyolca mı bilemiyorum
(Biskolata erkeklerine jötem he)
Kimse benim dogum gunumu kutlamadı bilem
Hoşgeldin megimm
Hoşgeldin megimm
Oyyy kuyybaaann oluyummm ben o garibeeeAçım diyorum gadın gelmiş tarif veriyosun ballandıra ballandıra, gel de yap şu garibe hadi
Aaaay ne guzel bir kadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?