Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Canım yaklaşık 20 gündür bademciklerim şiş,sanırım faranjitte başladı,sürekli öksürüyorum ya,biri bir iksir söylesin ne olur leblebi gibi nurofen yiyorum @Kurk Mantosuz Madonna

Canım yaklaşık 20 gündür bademciklerim şiş,sanırım faranjitte başladı,sürekli öksürüyorum ya,biri bir iksir söylesin ne olur leblebi gibi nurofen yiyorum @Kurk Mantosuz Madonna
Ben de bademcik yok canim, o yuzden usuttugum zaman hemen faranjite donusuyor benimki. Ben pek ilac kullanma taraftari degilim ama seninki baya uzun surmus , sanirim ilacsiz atlatamayacaksin.
Iburamin diye bir ilac var soguk alginligina birebir , ama benim dememle kullanma imkanin varsa doktor yazsin.. hos alerjik veya agir yan etkileri olan bir ilac degil ama olsun..
Onun disinda pastil kullaniyorum ben bogazimi cok rahatlatiyor. Hakiki ev limonatasi dene derim cok az su katarak , yogun olsun yani.
Bir onceki hastaligimi oyle atlatmistim
Gecmis olsun

Geçmiş olsun aynı dert bendede var öksürük geçmedi hala..
Balın içine limon toz zencefil ve karabiber serp karıştır iç,göğüsü yumuşatıyor en azından..

Sağol canım,antibiyotik içtim geçirmedi,aynen bana da iburamin verdi doktor,ama sanki nurofen daha iyi geliyor gibi.Doktora gittim ama 2.ye izin isteyemiyorum,çekiniyorum,hasta hasta dolanıyorum canım neyapayım

Birşey sormak istiyorum size,kilom 50,boyumda 1,58 ama kalçalarımda çatlaklar var,boyumla kilom orantılı esasen ama bacaklarımın yukarısı ve kalçalarım çatlak,sıkılaşma programına yazıldım,başka ne yapmalıyım acaba var mı bilgisi olan yafrukurt bana bir el atsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…