- 28 Mayıs 2009
- 4.127
- 10.722
- 408
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #21.281
Sağol papatyacımGeçmiş olsun bağyan
Sana da geçmiş olsun abla bu havalar bizi mahvetti..
Benim kızda havalara aldandı pis ergen lafta dinlemiyo sabah diyo anne burnum akıyo bu havalar bizi mahfetti müjganSağol papatyacım
Oo kızın mı var ,kaç yaşında ?Senin yaşın kaç @Papatya geliniBenim kızda havalara aldandı pis ergen lafta dinlemiyo sabah diyo anne burnum akıyo bu havalar bizi mahfetti müjgan
İki kızım bir oğlum var 32 yaşındayım büyükten küçüğe 12-6-2 yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimOo kızın mı var ,kaç yaşında ?Senin yaşın kaç @Papatya gelini
Oyy oyy maşallah Allah bağışlasın genç anneİki kızım bir oğlum var 32 yaşındayım büyükten küçüğe 12-6-2 yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
İki kızım bir oğlum var 32 yaşındayım büyükten küçüğe 12-6-2 yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Çokk çalışman lazım çokOyy oyy maşallah Allah bağışlasın genç anne32 yaşındayım 11 aylık evliyim çocuğum yok bana da başarılar
Evet 20 yaşındaydımMaşallah genç anne olmuşsun sende
Evet 20 yaşındaydım)
Ağzınızın tadı bozulmasın canım yumurcaklar nasıl,ben daha yolun başındayım hayırlısı bakalımEvet 20 yaşındaydım)
Sen bizdensinOyy oyy maşallah Allah bağışlasın genç anne32 yaşındayım 11 aylık evliyim çocuğum yok bana da başarılar
Yaş geldi ben 1.yi yapsam bakabilir miyim diye düşünüyorum ya tembellik böyle birşey sanırımSen bizdensin
Sen baya saglam usutmussun demek ki canim iburamin beni direk toparliyor vallaSağol canım,antibiyotik içtim geçirmedi,aynen bana da iburamin verdi doktor,ama sanki nurofen daha iyi geliyor gibi.Doktora gittim ama 2.ye izin isteyemiyorum,çekiniyorum,hasta hasta dolanıyorum canım neyapayım
Aslında düşünmüyodum beklicektik ama aileler istemeyince kaçtık evlendikNasıl karar verdin evlenmeye birde erken bir yaşmış yani bana göre tabi
İyiler çok şükürAğzınızın tadı bozulmasın canım yumurcaklar nasıl,ben daha yolun başındayım hayırlısı bakalım
Sen gelinceye kadar yaparımSipariş vermiştim yukarıda ,ondan yapsana bana
Biran önce yap benceYaş geldi ben 1.yi yapsam bakabilir miyim diye düşünüyorum ya tembellik böyle birşey sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?