Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Yinede zor olmalı değilmi,neyseki tatlıta bağlanmış herşey:))
Yaa aslında zor olmadı çünkü küçüktük ve gençken herşey toz pembe daha cesursun ben 19 yaşındaydım eşim 21 gözümüz görmedi 10 gün abisinde kaldım ve nikahımız kıyıldı annesinin evine geçtik kv kabullendi hemen kp kabullenmesi 3-5 seneyi buldu annemde sadece 3 ay dayandı sonra kınada yaptık düğünde çeyizde serdik sadece isteme söz nişan ve gelin alıcı olmadı bide tabiki malum gece düğünüm olurken 9-10 aylık evliydik ve gelinliğin eteğine saklı 3 aylık bi yumurcak saklıydı çok komikti düğünümde kızımla beraberdim kimse bilmiyodu tabi hep erken doğum yaptım zannediyolardı düğünümden 1,5 ay sonra ilk evlilik yıldönümümüzü kutladık şimdi 14 senedir beraberiz

ÇOK zorlanmadım ben ve yalnızdımda yardım eden yoktu yanımda büyüdüler işte ) kocaman oldular
Ben zorlandım bütün çocuklarım allerjikti sürekli ağlayan hiç uyumayan peşpeşe olan çocuklar yapayanlız brn. Eşimde dahil kimse 1 dk bakamazdı çocuklara biri ayağımda biri kucağımda seneler geçirdim en rahat 3 numaraydı etrafa göre zor bir çocuk ama bence en kolayı bu.

Yinede iyi cesaret yani kaçmak ve evlenmek..
Mutluysan sorun yok tabi ne mutlu sana,bunun tam tersinide yaşayanlar var gerçi.

Benimkilerin arası baya var keyfini çıkararak büyüttüm ilki 7 yaş sonra 4 yaş fark var )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…