- 28 Mayıs 2009
- 4.127
- 10.722
- 408
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #21.301
Özenmedim de değil şimdi sana heeBiran önce yap bence
Yaş ilerleyince güzel duruyor ama küçük anne olmak zorÖzenmedim de değil şimdi sana hee
Sende mi geç annelerdensin canım ?Yaş ilerleyince güzel duruyor ama küçük anne olmak zor
ÇOK zorlanmadım ben ve yalnızdımda yardım eden yoktu yanımda büyüdüler işteYaş ilerleyince güzel duruyor ama küçük anne olmak zor
Aslında düşünmüyodum beklicektik ama aileler istemeyince kaçtık evlendik
Toronlarını sevmekten başka çareleri kalmadıİyi cesaret etmişsin,aileler ne yaptı bu durumda..
Toronlarını sevmekten başka çareleri kalmadı
Aynen ablacım sorun yok kslük 3 ay sürd sadeceSorun yok diyorsun yani,torun olunca farklı tabi
Aynen ablacım sorun yok kslük 3 ay sürd sadece
28 yaşına gircem 3 oğlum var 17 de evlendim bendeSende mi geç annelerdensin canım ?
Yaa aslında zor olmadı çünkü küçüktük ve gençken herşey toz pembe daha cesursun ben 19 yaşındaydım eşim 21 gözümüz görmedi 10 gün abisinde kaldım ve nikahımız kıyıldı annesinin evine geçtik kv kabullendi hemen kp kabullenmesi 3-5 seneyi buldu annemde sadece 3 ay dayandı sonra kınada yaptık düğünde çeyizde serdik sadece isteme söz nişan ve gelin alıcı olmadı bide tabiki malum geceYinede zor olmalı değilmi,neyseki tatlıta bağlanmış herşey:))
28 yaşına gircem 3 oğlum var 17 de evlendim bende
Oooh bak sende erkenden bütün işi gücü bitirmişsin şimdi çıtır annesin28 yaşına gircem 3 oğlum var 17 de evlendim bende
Ben zorlandım bütün çocuklarım allerjikti sürekli ağlayan hiç uyumayan peşpeşe olan çocuklar yapayanlız brn. Eşimde dahil kimse 1 dk bakamazdı çocuklara biri ayağımda biri kucağımda seneler geçirdim en rahat 3 numaraydı etrafa göre zor bir çocuk ama bence en kolayı bu.ÇOK zorlanmadım ben ve yalnızdımda yardım eden yoktu yanımda büyüdüler işte) kocaman oldular
Yaa aslında zor olmadı çünkü küçüktük ve gençken herşey toz pembe daha cesursun ben 19 yaşındaydım eşim 21 gözümüz görmedi 10 gün abisinde kaldım ve nikahımız kıyıldı annesinin evine geçtik kv kabullendi hemen kp kabullenmesi 3-5 seneyi buldu annemde sadece 3 ay dayandı sonra kınada yaptık düğünde çeyizde serdik sadece isteme söz nişan ve gelin alıcı olmadı bide tabiki malum gecedüğünüm olurken 9-10 aylık evliydik ve gelinliğin eteğine saklı 3 aylık bi yumurcak saklıydı çok komikti düğünümde kızımla beraberdim kimse bilmiyodu tabi hep erken doğum yaptım zannediyolardı düğünümden 1,5 ay sonra ilk evlilik yıldönümümüzü kutladık şimdi 14 senedir beraberiz
Benimkilerin arası baya var keyfini çıkararak büyüttüm ilki 7 yaş sonra 4 yaş fark varBen zorlandım bütün çocuklarım allerjikti sürekli ağlayan hiç uyumayan peşpeşe olan çocuklar yapayanlız brn. Eşimde dahil kimse 1 dk bakamazdı çocuklara biri ayağımda biri kucağımda seneler geçirdim en rahat 3 numaraydı etrafa göre zor bir çocuk ama bence en kolayı bu.
Annee annee anne diyebilir miyim sanaOlamaz sendemi,kızımla yaşıtsın nerdeyse ..
Aynen bana çok pişman olucaksın kaçmaya demişlerdi neyseki pişman olmadımYinede iyi cesaret yani kaçmak ve evlenmek..
Mutluysan sorun yok tabi ne mutlu sana,bunun tam tersinide yaşayanlar var gerçi.
Aynen bana çok pişman olucaksın kaçmaya demişlerdi neyseki pişman olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?