- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #21.881
Dövmenizi konuşmuştuk 1hafta oluyo sanırım ilk geldiğim gündü o da zaten:)) hoşbuldum bu arada :)Hoş geldiniz,nickmi değişti sizde avatar resmi yabancı gelmedi hiç..
Günaydın şeker
Ben de heves etmistim te lisede ama ben onlari takamiyorum gozumeİyiyim canısı sağol,öğleden sonra yokum eşim gelecek dışarda işimiz var..
Lens alayım diyorum şöle çok belli olmayan renklerden.
Bilmem teyzeden teyzeye fark var bende bir teyzeyim kaka yapınca banyo yaptırıyorum temizliyorum ve gerçekten evladım( süt oğlum) bilmiyorum teyzelik farklı yaa.Ay bi yazi okumustum, teyzeler bebekleri hep sever kaka yapinca annelerine verirlermis
Hmm yakışırrİyiyim canısı sağol,öğleden sonra yokum eşim gelecek dışarda işimiz var..
Lens alayım diyorum şöle çok belli olmayan renklerden.
Makyaj güzel olmuşBen de heves etmistim te lisede ama ben onlari takamiyorum gozume
Eki Görüntüle 1960431 nasil bu abla,
Dogrudur canim, ben hic teyze olamicam malesefBilmem teyzeden teyzeye fark var bende bir teyzeyim kaka yapınca banyo yaptırıyorum temizliyorum ve gerçekten evladım( süt oğlum) bilmiyorum teyzelik farklı yaa.
Makyaj güzel olmuşBen de heves etmistim te lisede ama ben onlari takamiyorum gozume
Bak benim kuzuların teyzesi ol tam 3 taneDogrudur canim, ben hic teyze olamicam malesefancak yakin arkadaslarimdan
Ay olurum olmam miBak benim kuzuların teyzesi ol tam 3 tane
Dövmenizi konuşmuştuk 1hafta oluyo sanırım ilk geldiğim gündü o da zaten:)) hoşbuldum bu arada :)
Ben de heves etmistim te lisede ama ben onlari takamiyorum gozume
Hmm yakışırr
Evet griler cok guzel ama el salliyorDoğru ya çok pardon bir anda unuttum herhalde..
Yaşlılık belirtileri bunlar işte:))
Düğünde ela rengini takmıştım,çok belli olmuyordu..
Gri tonlarıda süper ona bakacam bide.
Hoşuma gidiyor lensler değişik duruyor.
Evet griler cok guzel ama el salliyor
Yok be ablacım ben bi göründüm sonra hiç gelemedim normal unutman :))Doğru ya çok pardon bir anda unuttum herhalde..
Yaşlılık belirtileri bunlar işte:))
Düğünde ela rengini takmıştım,çok belli olmuyordu..
Gri tonlarıda süper ona bakacam bide.
Hoşuma gidiyor lensler değişik duruyor.
Yok be ablacım ben bi göründüm sonra hiç gelemedim normal unutman :))
Bazi griler oyle abla ama enfes duruyor yaBurdayımmı diyor hemen
Ben acıktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?