- 28 Mayıs 2009
- 4.127
- 10.722
- 408
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #21.901
Kızlar biraz evrak işim birikmiş,toparlamaya çalışıyorum,bitireyim de gelip size datlı ısmarlayacağım
Çok açım ben amaaTobe yarabbimkasiniyorsun sen
Şerbetli olsun litfinKızlar biraz evrak işim birikmiş,toparlamaya çalışıyorum,bitireyim de gelip size datlı ısmarlayacağım
yok yapmadım daha evdekiler halen uyuyor. Yarım saat daha beklemeliyimGel yedireyim
Kahvalti yapmadin mi
Hayatta beklemem yerim biseyleryok yapmadım daha evdekiler halen uyuyor. Yarım saat daha beklemeliyim
Aslinda allaha sukur derdim yok da bunlari dinlemekten kendime dert buluyorumBugün pek bir arebesk gördüm seni :)
Ayy yapma gülüm olmasın derdinAslinda allaha sukur derdim yok da bunlari dinlemekten kendime dert buluyorum
Hastayim barbim grip bulastirdi bana madosAyy yapma gülüm olmasın derdin
Benim yumurcaklarda hasta ya geçmiş olsun canumHastayim barbim grip bulastirdi bana mados
sağol çikiletam sizede geçmiş olsunBenim yumurcaklarda hasta ya geçmiş olsun canum
Daha mart 9 soğukları varsağol çikiletam sizede geçmiş olsun
yaz gelsiiiiiiiiiiiiiiin
öyle mi oluyor hiç bilmiyorum ki tüh ya bi bitmediDaha mart 9 soğukları var
Tabi nilmiyor musun eski hesaba göre mart 9 o da martın 25 i filana denk geliyor. Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır. Ha bide koca karı soğukları var.öyle mi oluyor hiç bilmiyorum ki tüh ya bi bitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?