- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #21.921
neeee 25 miTabi nilmiyor musun eski hesaba göre mart 9 o da martın 25 i filana denk geliyor. Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır. Ha bide koca karı soğukları var.
neeee 25 mi
duyuyorum böyle şeyler de ben bilmiyorum ki hangi tarihe geliyor
ne olduu yine o kadın mı istersen özelden yaz barbimKomşum moralimi bozdu
Bu şarkının üstüne hingel iyi giderAllaaaaaaaaaaaaahnasıl bir hikaye nasıl bir şarkı of of of
aldın mı un askımBu şarkının üstüne hingel iyi gider
Hayıraldın mı un askım
baaak sana bundan yapcam un alırsan diye göster fotosunu belki canı çekerse alırHayırhayaller hingel gerçekler şehriye pilavı
Hingeli yaparız bizde ama üçgen kapatıyoruz çok tarzı değil onun o kayseri mantısı hastası. Garip bir adam pasta yemez mesela yanlızca şerbetli tatlıbaaak sana bundan yapcam un alırsan diye göster fotosunu belki canı çekerse alır
bende şerbetli tatlı sevmem sadece künefe ve tulumba severmHingeli yaparız bizde ama üçgen kapatıyoruz çok tarzı değil onun o kayseri mantısı hastası. Garip bir adam pasta yemez mesela yanlızca şerbetli tatlı
Ye ye ayva ye ki abuzittin güzel ve gamzeli olsun
Bide tüylü olsunYe ye ayva ye ki abuzittin güzel ve gamzeli olsun
Ha haa olsun olsun erkeğin kıllısı aliden kadının kıllısı ayıdan derler bizim buralardaBide tüylü olsun
Ha haa olsun olsun erkeğin kıllısı aliden kadının kıllısı ayıdan derler bizim buralarda
Napiyosun sen
Tükandayım işte benNapiyosun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?