- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.045
- 208
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #24.221
Sağol kuzumEn güzeli bebeğim takıl
Hımmmm negatifini arındıralım evden ve bedeninden :)) bir de şaka bile olsa bahtsız şanssız böyle -sız ekli kelimeleri dilimize kalemimize hayatımıza getirmeyelim :))Hahhah buna bu hafta karar verdim geçtiğimiz ay fıtıktan 1 ay yattım tam iyileştim derken ayağıma çivi saplandı ama batma falan değil bayaa haşırt diye vee bahtsız bedevi olduğuma kara verdim sonuç olarak :)))
Saol hayatım geçti çok şükürSağol kuzum
Bu arada Gecmis olsun papatyam:)
Ya aslında büyük seralarda hem çok güzeller hemde uygun fiyata bulabiliyorsunbi orkidelerle tam iletişemedik :)) bi de hiçbi yerde dığru dürüst çeşit bulamadım insanlar nerden alıyo bu bitkileri anlamadım eminönü ölmüş zaten
yakarım arada ama valla ne yalan diyim üç gün üst üste yaksam dördüncü gün pöf yeter bıkadar derim@papatyagelini üzerlik tohumu nu 21 gün tütsü olarak biraz da tuz ekleyip evde gezdirirsen başından da çevirip onun da faydası oluyo
İstanbuldayım hiç sera görmedimYa aslında büyük seralarda hem çok güzeller hemde uygun fiyata bulabiliyorsun
Oy oy oyyyy kimi gördüümm balım günaydınYahu gidin yatın
Teessüf ederim arkadaşım ben misafirim ilk günüm ve zaten yatakta yatar pozisyondan bağlandım obanıza :)Yahu gidin yatın
Ümraniyede kısıklıda varİstanbuldayım hiç sera görmedim
Evrenin ilginç bi matematiği var sayılar önemli inan :)) tibet hareketleri de 21 le sınırlı, olumlamalar da 21 günHımm üzerlik
yakarım arada ama valla ne yalan diyim üç gün üst üste yaksam dördüncü gün pöf yeter bıkadar derim
Aynen valla bende yatıyorumTeessüf ederim arkadaşım ben misafirim ilk günüm ve zaten yatakta yatar pozisyondan bağlandım obanıza :)
Hiiiççç bana göre değil şekerim ee astrolojide var sende ne burcusunEvrenin ilginç bi matematiği var sayılar önemli inan :)) tibet hareketleri de 21 le sınırlı, olumlamalar da 21 gün
Aaa harkiaymış burdan binsem (şişli)toplu taşımayla 2.5 geliş 2.5 dönüş 5 saat iyi kol kası yaparım saksılarla :))) şaka bi yana teşekkür ederim bilmiyordum ama cidden uzakmış internette de satıyolar ama ne gelir ben seçmeden emin olup alamadım hiç koçtaş ta ne bulduysam onlar son aldıklarım :)Ümraniyede kısıklıda var
Sen bana çok yakınsıınn hangi semttesinAaa harkiaymış burdan binsem (şişli)toplu taşımayla 2.5 geliş 2.5 dönüş 5 saat iyi kol kası yaparım saksılarla :))) şaka bi yana teşekkür ederim bilmiyordum ama cidden uzakmış internette de satıyolar ama ne gelir ben seçmeden emin olup alamadım hiç koçtaş ta ne bulduysam onlar son aldıklarım :)
Şimdi ben güneş burcum oğlak yükselenim akrep ay burcum aslan amaaaaa detaya girmiyim takvimdeki oynamaları taaa başlangıçtan bu yana düzeltince başak burcuyum hepsine bakıyorum mecbur :))Hiiiççç bana göre değil şekerim ee astrolojide var sende ne burcusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?