- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.912
- 548
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #24.261
Ben de ondanHeh şöyle gel yamacıma hadi ben kocamı işe yolladımda takılıyorum sen niye ayaktasın de bakiimm
Hoşbulduuuukkk senin prensesin var demek :))) afiyet olsun ona :))Hoşgeldin canım
Teşekkür ederim tatlım evet var bir prens birde minnak prenses cadııHoşbulduuuukkk senin prensesin var demek :))) afiyet olsun ona :))
Hıımm anladıım bi meg bide abreka eksikBen de ondan
Evet öyle oluyor muhabbet ederken zaman çabuk geçiyor: )) burda.Ay bende bizimkini yolladım tükkana bi bakim dedim aaa nerdeyse bir saattir burdaymışıımm
İzci uyumaz izci üşümez izcii ???? Neydi@Papatya gelini bende bu hafta kocişi sabah 6 da ise yollicam seni yanlız bırakmam sabahlari artıkınama bugün uyusaydim bari
Sen birde güzel kahvaltı hazırlarsin bende atesimizi yakarımHıımm anladıım bi meg bide abreka eksik
Abroş 11den önce gelmezHıımm anladıım bi meg bide abreka eksik
Benimde vaarr iki cadı bir de fırıldakHoşbulduuuukkk senin prensesin var demek :))) afiyet olsun ona :))
Aa niye gerçi bende 1 den önce gelemem şu duruma göreAbroş 11den önce gelmez
Acıkmaz mıydı ki bulunca bana da soyleİzci uyumaz izci üşümez izcii ???? Neydi
Geç kaldın kahvaltıyı hazırladım çay yaptım ateşide yaktım ama sen bu hafta için deyıon sanırsamSen birde güzel kahvaltı hazırlarsin bende atesimizi yakarım
Vaaay 3 melek annesi bir ben mi ürememişim bu obada yahu ? Ben de sizinkileri severim :))Benimde vaarr iki cadı bir de fırıldak
Olur teyzesiVaaay 3 melek annesi bir ben mi ürememişim bu obada yahu ? Ben de sizinkileri severim :))
Evlimisin?Vaaay 3 melek annesi bir ben mi ürememişim bu obada yahu ? Ben de sizinkileri severim :))
Bende 2 saat uyusam yeter valla su saatten sonra. Sen 1 e kadar uyursan çocuklar ne yapıyor kissAa niye gerçi bende 1 den önce gelemem şu duruma göre)
İvit :))) daha yılı dolmadıEvlimisin?
Hahhahh ilah özlem kalkmam demedim kız buraya gelmem dedim ama benimkilerde 11 e kadar uyur küçükler büyük kalkar kahvaltı eder tv izler karışmaz bizeBende 2 saat uyusam yeter valla su saatten sonra. Sen 1 e kadar uyursan çocuklar ne yapıyor kissbenim oğlan tepemden inmiyor kalk diye aç çizgi film izle dimi amaan o gelmese benim cadı var saçlarımı yoluyor uyandırmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?