- 21 Mayıs 2016
- 1.015
- 3.984
- 133
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #24.241
Piki , obanın perdelerini ben çekerim herkes yatsın mademAynen valla bende yatıyorum
Bak profilinede yazmıştım sen başaksın diyeee memnun oldum bende başakŞimdi ben güneş burcum oğlak yükselenim akrep ay burcum aslan amaaaaa detaya girmiyim takvimdeki oynamaları taaa başlangıçtan bu yana düzeltince başak burcuyum hepsine bakıyorum mecbur :))
Günaydın yavrumOy oy oyyyy kimi gördüümm balım günaydın
:))) hoşgeldin o zamanTeessüf ederim arkadaşım ben misafirim ilk günüm ve zaten yatakta yatar pozisyondan bağlandım obanıza :)
Heh şöyle gel yamacıma hadi ben kocamı işe yolladımda takılıyorum sen niye ayaktasın de bakiimmGünaydın yavrum
Ahahaha onu görünce şaşırdım zaten medyum gibisin bambaşka hesaplanmış bi takvime göre başak olduğumu hissetttin :))Bak profilinede yazmıştım sen başaksın diyeee memnun oldum bende başak
Ben kaçarım ki birazdanPiki , obanın perdelerini ben çekerim herkes yatsın madem
Hoşgördüm hoşbuldum :)):))) hoşgeldin o zaman
Ya ben çocukların fotolarını koymuştum sonra kendi kendimi ifşa etmiyim dedim bi tanıdık falan görür mörürOooo hoo profil fotoların da kaplıymış benden başka kabak gibi açan yok galiba ben de mi ayar değiştirsem ki
Neresi neresiSemt sormuşsun şişlideyim şanslı üye bahtlı üye :)
Hoşgeldin canımOnu özelden yazayım buraya konum atar gibi olmasın senin neresi neresi hahaha :))
Ay bende bizimkini yolladım tükkana bi bakim dedim aaa nerdeyse bir saattir burdaymışıımmCumartesi ne güzel tatil uyumak varken hortladım uyuyamiyorumhalbukim kız emmek için 10 defa kalktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?