- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.912
- 548
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #24.281
Taze geliinnn hııımmmmİvit :))) daha yılı dolmadı
Abreka ne güzel nick miş avra kedavra kökenli gibi neyse derin konuya girmiyim iyi uykular herkeslere :))Hıımm anladıım bi meg bide abreka eksik
Benim cadimi da sevebilirsin teyzesi en sevdiğimiz öpücük vermekVaaay 3 melek annesi bir ben mi ürememişim bu obada yahu ? Ben de sizinkileri severim :))
SanadaaAbreka ne güzel nick miş avra kedavra kökenli gibi neyse derin konuya girmiyim iyi uykular herkeslere :))
Yok yok öyle klasik gelin değilim ben :))Taze geliinnn hııımmmm
Fotoğraftaki şaşkın prenses galiba :)))Benim cadimi da sevebilirsin teyzesi en sevdiğimiz öpücük vermek
Tahmin ediyorum zatenYok yok öyle klasik gelin değilim ben :))
Anladım tam uyuyamayinca algılar kapandı haliyleHahhahh ilah özlem kalkmam demedim kız buraya gelmem dedim ama benimkilerde 11 e kadar uyur küçükler büyük kalkar kahvaltı eder tv izler karışmaz bize
Evet :))Fotoğraftaki şaşkın prenses galiba :)))
Iyi uykular canım bende biraz uyuyayımKızçeler şarzım olmuş %9 saat olmuş 7 zaten 1,5 saat uyumuştum şimdi uyusam uyusam 4 saat uyurum ondan mütevellit ben kaçar herkese iyi musmutlu (olumlu) sabahlaaarrrr
Hayır tabiki canım içimden geliyor anlamıyorum niye böyle oluyorSENİ etiketlememiş ondan banamı sinirlisiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?