- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.053
- 598
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #24.501
Massallah Allah daim etsinBen 37 nin içindeyim canım 80 dogumluyum,27 nin için de evlendim, 31 martta 10 senemiz bitecek Allah kısmet ederse.Ama inan bana evlilik eşini bulduğun sürece güzel olsa da bekarlık ta çok güzel.
SolitaryWitch NERDESİN N[/QUOTE
Bugün telefonu elime pek alamadığım nadir günlerden biri oldu.Sabah 7de oba dan ayrıldıktan 4 saat sonra kalktım apar topar işlerim vardı annemis (kv) bikaçaydır yurtdışındaydı bugün dönüyordu onu karşıladık sohbet yemek kahve derken gün bitmiş :))
Yok yok gitmez biyere gelir oda tanışırsın işleri vardırYaa ne diyeceğim bu konu sahibi bayan nihayet nerde açmış gitmiş mi
Evet deniz kenarında bir yerde vardı bir fotom ama 1 hafta kadar durdu çektim sonra. Ayyy kendimi yirmilerde hissettim bir anda çokteşekkür ederimMassallah Allah daim etsin
Tam hatirlayamiyorum dag gibi bi yerde cekinmistin bir ara avatarin oydu
Sen degil miydin ben sen sanmistim, o zaman yemek bolumunde konusmustuk orda gormustum
Sıkıntı yok canım bende kaçıcam birazdanEvet deniz kenarında bir yerde vardı bir fotom ama 1 hafta kadar durdu çektim sonra. Ayyy kendimi yirmilerde hissettim bir anda çokteşekkür ederim
Kizlar cepten yazmakta çok zorlanıyorum ,çıkarsam ne olur kusuruma bakmayın
Oyle Hisset zaten gencsin ama gercekten daha da gemc gorunuyosunEvet deniz kenarında bir yerde vardı bir fotom ama 1 hafta kadar durdu çektim sonra. Ayyy kendimi yirmilerde hissettim bir anda çokteşekkür ederim
Kizlar cepten yazmakta çok zorlanıyorum ,çıkarsam ne olur kusuruma bakmayın
Piki bahtlı üye :))Yok yok gitmez biyere gelir oda tanışırsın işleri vardır
Senin günün nasıl geçti erken mi gideceksin bu geceYok yok gitmez biyere gelir oda tanışırsın işleri vardır
Vuuuuu keşfedilmemiş olsunBuralardayım
Ada beğeniyorum bize
Buralardayım
Ada beğeniyorum bize
Ay bi gülümseme belirdi yüzümde birden sevgi kelebeğim benimm şefkatli oba başım
Gitti o gitti telefonu şarzda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?