- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #24.521
Buldun mu meg bize ada, ayy sigara icmekten basim ağrıdı yaBuralardayım
Ada beğeniyorum bize
Evet canım bende çok yoroldum küçük misafirlerim vardı bayaa yordular beni herkezde uyudu bende kaçarım sabah devam ederim aruk 5,5 taSenin günün nasıl geçti erken mi gideceksin bu gece
Ama sen yoksun buralarda kiSeninle basbsA bir tatile ihtiyacimiz vardi zaten, iyi dusundun askom
Ay ne oldu şimdiiiUf ben cikiyorum ya
Yok kız buradayım da zor yazıyorum telden,smileyleri falan zor konduruyorum.Estetik harikası Ajda gibiyim, ne guldugum belli ne ağladığımGitti o gitti telefonu şarzda
Obabaşı sensin ya kelebeğim papatyamAy bi gülümseme belirdi yüzümde birden sevgi kelebeğim benimm şefkatli oba başım
Hoşgördüüüümmm hışbuldummmmmm :)))
Yok kız buradayım da zor yazıyorum telden,smileyleri falan zor konduruyorum.Estetik harikası Ajda gibiyim, ne guldugum belli ne ağladığım
Ay yine kafa gitti bendeObabaşı sensin ya kelebeğim papatyam
Gerçekten witchcraft la uğraşıyorsan da tebrik ederim sevgili cadı :))
Peki tamamAma sen yoksun buralarda kiKürksüze yazıyosun habire ben bugün 2 kere geldim,5er dak kaldım falan falan diye
Biz papatyamla gidicez
Hadi bi izci kampı ateşi alalım mı sendenHoşgördüüüümmm hışbuldummmmmm :)))
Evet evet evetHadi bi izci kampı ateşi alalım mı senden
Hani anime izlerken gözleri kocaman kızlar olurdu ya hah işte aynen öyle bakakaldım yoksa bilmediğim bi ritüel mi vardı burda :)) neyi atlamıştım hangi konuda cahil kalmıştım .. kamp ateşi nasıl verilirdi ???Hadi bi izci kampı ateşi alalım mı senden
Burnumu oynatırım,yaparım sihrimi evetGerçekten witchcraft la uğraşıyorsan da tebrik ederim sevgili cadı :))
Hani anime izlerken gözleri kocaman kızlar olurdu ya hah işte aynen öyle bakakaldım yoksa bilmediğim bi ritüel mi vardı burda :)) neyi atlamıştım hangi konuda cahil kalmıştım .. kamp ateşi nasıl verilirdi ???
:))) ooo karşılaşırız o zaman gökyüzündeBurnumu oynatırım,yaparım sihrimi evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?