Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Bende sasirdim hannazin biranda cekip gitmesine acaba problemlerimi var geri doner belki icim sıkıldi geceden beri yagmur yagiyor yaaa evin ici karanlik

Evet geceden beri yağıyor ve bence harikaaaaaaaaaaaaaaa

Bayılıyorum:))))

Hannaz abla dönecek inanıyorum inşallah

Bugun aksam saatlerinde ciktim mapustan. Gunes batmak uzereydi. Cikar cikmaz beni karsilayan gunesin son isiklari oldu. Birde baktim ne goreyim. Kimse gelmemis beni karsilamaya. Uzuldum beni unutmuslar sandim. Mapustayken disardan izledim obayi. Bensiz nesesi yoktu kimsenin. Nese olmaya obaya donunce anladim neden gelmediklerini. Ben seviyorum diye mangallar yakilmis pastalar hazirlanmis senlik baslamis.İkizim seviyorum diye mangalda sarimsak domates kozlemis. Hobareyttt.

Sizleri cok ozledim melegim megim hannazim kovserim ikizim pembisim nihayetim. Obanin nesesi geri dondu. Mune abla af cikardi. Mapustan izlerken geceleri erkenden yatilmis oldugunu gordum. Obanin atesi degil miydi ormani gunduze ceviren. Ben geceleri o ates dayanabildigimiz yere kadar etrafi isitacak diye gec yattim.Bu gece sarjlar doldurulsun. Yemekler hazirlansin. Gececi Kafkiniz geri döndü...

Yaa sen bi harikasın o kadar güzel yazmiski canım benim geceleri bn kaliyordum oda kimse konuşmayinca mecbir uyuyorsun hoşgeldin kaaffkiimm bi dahada bdvye gitmek yok doverim seni çok ozledikk

Yaa sen bi harikasın o kadar güzel yazmiski canım benim geceleri bn kaliyordum oda kimse konuşmayinca mecbir uyuyorsun hoşgeldin kaaffkiimm bi dahada bdvye gitmek yok doverim seni çok ozledikk
Valla kotu bir sey de yazmadimki bosuna kiblendim
Zalim mune.
Oy oy pastam da pek bir hosss hemen toplasin keselim

@Kurk Mantosuz Madonna kanka gelsenee
@Kurk Mantosuz Madonna @Kurk Mantosuz Madonna

Son düzenleme:
@AKovser @Kurk Mantosuz Madonna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…