- 18 Eylül 2016
- 2.122
- 7.372
- 158
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #2.621
Neee nereye gitmiş neden ya@hannaz hoşçakalın demiş gitmiş
Tesekkur ederiz canim benim amin insallah Rabbim herkese nasip etsin. Boyle bir guzellikAllahıımmm bu nee
Küçücükün yafrukurt varmıışş burdaa :))
Maşallah ya güzelliğe bakAllah bagıslasıın :)
Bende sasirdim hannazin biranda cekip gitmesine acaba problemlerimi var geri doner belki icim sıkıldi geceden beri yagmur yagiyor yaaa evin ici karanlikBulcam inan ki bilmiyorım ama çok üzüldüm ya keşke gitmeseydi çok seviyodum hannaz ablam duy bizi((((
Bende sasirdim hannazin biranda cekip gitmesine acaba problemlerimi var geri doner belki icim sıkıldi geceden beri yagmur yagiyor yaaa evin ici karanlik
Yagmasi guzel birsey diyemiycem ama karanlik oluyor ya icim sikiliyorEvet geceden beri yağıyor ve bence harikaaaaaaaaaaaaaaa
Bayılıyorum:))))
Hannaz abla dönecek inanıyorum inşallah
Bugun aksam saatlerinde ciktim mapustan. Gunes batmak uzereydi. Cikar cikmaz beni karsilayan gunesin son isiklari oldu. Birde baktim ne goreyim. Kimse gelmemis beni karsilamaya. Uzuldum beni unutmuslar sandim. Mapustayken disardan izledim obayi. Bensiz nesesi yoktu kimsenin. Nese olmaya obaya donunce anladim neden gelmediklerini. Ben seviyorum diye mangallar yakilmis pastalar hazirlanmis senlik baslamis.İkizim seviyorum diye mangalda sarimsak domates kozlemis. Hobareyttt.
Sizleri cok ozledim melegim megim hannazim kovserim ikizim pembisim nihayetim. Obanin nesesi geri dondu. Mune abla af cikardi. Mapustan izlerken geceleri erkenden yatilmis oldugunu gordum. Obanin atesi degil miydi ormani gunduze ceviren. Ben geceleri o ates dayanabildigimiz yere kadar etrafi isitacak diye gec yattim.Bu gece sarjlar doldurulsun. Yemekler hazirlansin. Gececi Kafkiniz geri döndü...
Valla kotu bir sey de yazmadimki bosuna kiblendimYaa sen bi harikasın o kadar güzel yazmiski canım benim geceleri bn kaliyordum oda kimse konuşmayinca mecbir uyuyorsun hoşgeldin kaaffkiimm bi dahada bdvye gitmek yok doverim seni çok ozledikk
Tamam tamam Kendimi tutabildigim kadar tutarim pembisim kurban olurum size ya ne kadar ozlemisler. Ama ben dahda cok ozledimmPasta sana feda olsun ama bi daha bdvye gitmek yok oku ama yorum yapma ozleniyosun sonra
Yaa bayildimmm
@Kurk Mantosuz Madonna kanka gelseneeBugun aksam saatlerinde ciktim mapustan. Gunes batmak uzereydi. Cikar cikmaz beni karsilayan gunesin son isiklari oldu. Birde baktim ne goreyim. Kimse gelmemis beni karsilamaya. Uzuldum beni unutmuslar sandim. Mapustayken disardan izledim obayi. Bensiz nesesi yoktu kimsenin. Nese olmaya obaya donunce anladim neden gelmediklerini. Ben seviyorum diye mangallar yakilmis pastalar hazirlanmis senlik baslamis.İkizim seviyorum diye mangalda sarimsak domates kozlemis. Hobareyttt.
Sizleri cok ozledim melegim megim hannazim kovserim ikizim pembisim nihayetim. Obanin nesesi geri dondu. Mune abla af cikardi. Mapustan izlerken geceleri erkenden yatilmis oldugunu gordum. Obanin atesi degil miydi ormani gunduze ceviren. Ben geceleri o ates dayanabildigimiz yere kadar etrafi isitacak diye gec yattim.Bu gece sarjlar doldurulsun. Yemekler hazirlansin. Gececi Kafkiniz geri döndü...
Melegim etiketledim de etiket cikmadi tekrar denerim simdiAzra910 fıstığı,millet yemek hazırlığı telaşındadır. Sen gece burda ol şeker,milleti etiketle gelince görsünler döndüğünü
@AKovser @Kurk Mantosuz MadonnaBugun aksam saatlerinde ciktim mapustan. Gunes batmak uzereydi. Cikar cikmaz beni karsilayan gunesin son isiklari oldu. Birde baktim ne goreyim. Kimse gelmemis beni karsilamaya. Uzuldum beni unutmuslar sandim. Mapustayken disardan izledim obayi. Bensiz nesesi yoktu kimsenin. Nese olmaya obaya donunce anladim neden gelmediklerini. Ben seviyorum diye mangallar yakilmis pastalar hazirlanmis senlik baslamis.İkizim seviyorum diye mangalda sarimsak domates kozlemis. Hobareyttt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?