- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #26.361
Zaten parçalarım yazmış gördün müüüOyyyy ki nee oyyy ama ben bunları parçalarimm :))maşallah maşallah:))
gördüm meleğim ayyy benim modum düşük
Sağol canım amin evet ev hanımıyim:)) sen bekarsin mi:)memnun oldum bende 20nin az üstü diyim
ev hanımı mısın balım
hayrlı olsun Allah bir yastıkta kocatsın
Kaldır şu düşen modunuugördüm meleğim ayyy benim modum düşük
Kız bal gibiiler ha:)) tam lokmalik:)) çok canım sevmek çekti bak şimdi:))Zaten parçalarım yazmış gördün müüü
bekarım hemşireyim öyle işte benimde 2 kızım var bak ablası diğerinin fotosunu bulamadım bilgisayardaSağol canım amin evet ev hanımıyim:)) sen bekarsin mi:)
Bakışını severim onun:))senin de allah bagislasin canım tüyü kadar ömrü olsun:)bekarım hemşireyim öyle işte benimde 2 kızım var bak ablası diğerinin fotosunu bulamadım bilgisayarda
bekar oldugum nasıl anlaşılıyor kiEki Görüntüle 1976798
ay ne güzel dua amin çok teşekkür ederizBakışını severim onun:))senin de allah bagislasin canım tüyü kadar ömrü olsun:)
Rica ederim canım:)ay ne güzel dua amin çok teşekkür ederiz
ahaahah aynı anda bende yemek yapmıştım çayla yerisss
Onu hiç çıplak sesle dinlemedim yanlız Kibariye müthiş bir ses var birde rahmetli Müslüm Gürsel şimdikiler hep playback malesefÖyle tabi çoğuda çıplak sesle bişiye benzemiyorlar..
Ama süper olanlarda var yani,ebru gündeş mesela acayip bir ses var kadında..
Oooohhh
miyavım naber canım banın açılmışOnu hiç çıplak sesle dinlemedim yanlız Kibariye müthiş bir ses var birde rahmetli Müslüm Gürsel şimdikiler hep playback malesef
TRT çıkıyor muydu canımE benim eğitim müzik bölümü ya biliyodun unuttun galiba.
Üsküdar musıki cemiyeti senelerce.. solist korist olarak..
O hooo unutmuşun @HanimKelesimiGetir Ankım
buraya getiriyim de yiyelimOooohhh
Ben senin çiğ köfteden istiyorum yarışmadaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?