- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #26.501
Benim cogkoftenin yaninda lahana ve biber tursusu vardi ay bugun yerken oluyordum az kaldiTurşu mu en sevdiğim
İnşallah olur canımKiraladık canım :) İnşallah birgün bizimde olur:))
Allah korusun Canım verilmiş sadakan varmışBenim cogkoftenin yaninda lahana ve biber tursusu vardi ay bugun yerken oluyordum az kaldi
Yemek yerken öldü diyeceklerdi arkamdanAllah korusun Canım verilmiş sadakan varmış
Yumuşatıcı çarpmıştır seni ne çok severdim bir zamanlar yumuşatıcıyı onsuz asla derdim şuan kokuyu duyduğum an bayılacak gibi oluyorumUyku tutmadi mi
Benimde basim agriyor uyuyamiyorum nevresimde yumusatici kokusu var acayip kotu etti beni
Stres benim artık bu kronikleşti canım ya dün serum ile uyudum be kadar güzeldiYemek yerken öldü diyeceklerdi arkamdan
Sen niye uyuyamadin
Aynen bende oyleyim off cok fenayim aksamdan beri kiyafetlerimdekilerden bile rahatsiz oluyorum hatta parfum deodorant kokulari bile midem bulandiriyorYumuşatıcı çarpmıştır seni ne çok severdim bir zamanlar yumuşatıcıyı onsuz asla derdim şuan kokuyu duyduğum an bayılacak gibi oluyorum
Kullanma canım ben bıraktım sadece rol on ve parfüm kullanıyorum onlarda bir yere giderken bir fıs İnan çok zararlı ben egzama yüzünden bıraktım birde eşim bıraksa sıkınca tıkıyor nefes alamıyorumAynen bende oyleyim off cok fenayim aksamdan beri kiyafetlerimdekilerden bile rahatsiz oluyorum hatta parfum deodorant kokulari bile midem bulandiriyor
Yumusaticiyi zaten daha aslaa ozellikle nevresimde basim cok agridiKullanma canım ben bıraktım sadece rol on ve parfüm kullanıyorum onlarda bir yere giderken bir fıs İnan çok zararlı ben egzama yüzünden bıraktım birde eşim bıraksa sıkınca tıkıyor nefes alamıyorum
İnanır mısın kaç gündür aklımda acaba kendi rolonumu yapsam mı diyorum netten onu araştırıyorumYumusaticiyi zaten daha aslaa ozellikle nevresimde basim cok agridi
Bende bundan sonra oyle yapicam galiba artik beni bunaltmaya basladi kokular
Var miymis oyle bir seyİnanır mısın kaç gündür aklımda acaba kendi rolonumu yapsam mı diyorum netten onu araştırıyorum
Tam moralim duzelmisti yine bak iste gordun mu nerden actiysamKız dertlendirme beni
Evet var fermente mutfağım diye yaz çıkıyor Canım bende sadece şunu kullanabiliyorumVar miymis oyle bir sey
Yokya onada ugrasamam zaten roll onun agir bir kokusu yok da benik kullandigim deodorantim markette bitmisti bende idareten baska aldim onun kokusu cok agir geldi ben daha deniz ferahligi gibi seyler aliyorum baharatlilar sekerliler boyle yapiyor beni
İnanır mıdın ben arabesk pop dinlemem genelde yabancı ve böyle insana Huzur veren parçaları dinlerim Müslüm Gürsese acayip hayranım Allah rahmet eylesin zor bir hayatı olmuş belkide o etkiledi beni bilmiyorum Nur içinde yatsın
Maşallah ortaya karışık süpersin sen ya seninle hem türkü bara gidilir hemde diskoyaBende arabesk pop ve ankara oyun havalari dinlerim, muslum gurses, cengiz kurtoglu, umit besen, ferdi tayfur hepsini severim
Ahaha cok kafa kizim ben miyavim ya her ortama ayak uydururum hem ciddiyim hem guleryuzle hem mesafeliyim hem sicakkanli oyle biriyim isteMaşallah ortaya karışık süpersin sen ya seninle hem türkü bara gidilir hemde diskoyaah ah gençliğimi hatırladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?