Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Yumuşatıcı çarpmıştır seni ne çok severdim bir zamanlar yumuşatıcıyı onsuz asla derdim şuan kokuyu duyduğum an bayılacak gibi oluyorum
Aynen bende oyleyim off cok fenayim aksamdan beri kiyafetlerimdekilerden bile rahatsiz oluyorum hatta parfum deodorant kokulari bile midem bulandiriyor

Aynen bende oyleyim off cok fenayim aksamdan beri kiyafetlerimdekilerden bile rahatsiz oluyorum hatta parfum deodorant kokulari bile midem bulandiriyor
Kullanma canım ben bıraktım sadece rol on ve parfüm kullanıyorum onlarda bir yere giderken bir fıs İnan çok zararlı ben egzama yüzünden bıraktım birde eşim bıraksa sıkınca tıkıyor nefes alamıyorum

Yumusaticiyi zaten daha aslaa ozellikle nevresimde basim cok agridi
Bende bundan sonra oyle yapicam galiba artik beni bunaltmaya basladi kokular

İnanır mısın kaç gündür aklımda acaba kendi rolonumu yapsam mı diyorum netten onu araştırıyorum
Var miymis oyle bir sey
Yokya onada ugrasamam zaten roll onun agir bir kokusu yok da benik kullandigim deodorantim markette bitmisti bende idareten baska aldim onun kokusu cok agir geldi ben daha deniz ferahligi gibi seyler aliyorum baharatlilar sekerliler boyle yapiyor beni

İnanır mıdın ben arabesk pop dinlemem genelde yabancı ve böyle insana Huzur veren parçaları dinlerim Müslüm Gürsese acayip hayranım Allah rahmet eylesin zor bir hayatı olmuş belkide o etkiledi beni bilmiyorum Nur içinde yatsın

Evet var fermente mutfağım diye yaz çıkıyor Canım bende sadece şunu kullanabiliyorum

Bende arabesk pop ve ankara oyun havalari dinlerim, muslum gurses, cengiz kurtoglu, umit besen, ferdi tayfur hepsini severim

Maşallah ortaya karışık süpersin sen ya seninle hem türkü bara gidilir hemde diskoya ah ah gençliğimi hatırladım
Ahaha cok kafa kizim ben miyavim ya her ortama ayak uydururum hem ciddiyim hem guleryuzle hem mesafeliyim hem sicakkanli oyle biriyim isteiste
Yaslanmis gibi konusmaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…