- 16 Şubat 2009
- 34.883
- 123.237
- 1.123
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #26.461
Eskiden bu saatlerde burasi kalabalik olurdu sohbet ederrdik terkedildimBuradayım canım benim
Kızlar müsait değiller galiba canımEskiden bu saatlerde burasi kalabalik olurdu sohbet ederrdik terkedildim
Biz evde tek oldugumuzdan giriyoruz tabi rahat rahatKızlar müsait değiller galiba canımşimdilik ben buradayım
Hosgeldin yeni gelin gidiyor musunBende:)
Peki tamam yarin gorusuruz miyavim prensesim kolau gelsin mmuahh
Onu demeseydin iyiydiBiz evde tek oldugumuzdan giriyoruz tabi rahat rahat
Bdv yaman memlemete gitmee
Bizim ayse konu acmis yalanlari nerden belli gordun mu
Kocaman öpüyorum seni bal böceğimPeki tamam yarin gorusuruz miyavim prensesim kolau gelsin mmuahh
Oku da oyle git bariOnu demeseydin iyiydişimdi aklım onda kalır
AYse ruyana girmese bariKocaman öpüyorum seni bal böceğim
Yok canım burdayim:)Hosgeldin yeni gelin gidiyor musun
Konu başlığı ne dur bakayım üşengeç oldum iyice yaşlanıyoz ban yemesek bariOku da oyle git bari
Okumasan ruyana girerdiKonu başlığı ne dur bakayım üşengeç oldum iyice yaşlanıyoz ban yemesek barialışmış kudurmuştan beter olurmuş
Sevdim ben seni ya cok sakin tatli birisin oyYok canım burdayim:)
Okudum resmen canı sıkılmış milletle dalga geçiyor sarmadıOkumasan ruyana girerdiozlem mi neydi hemen karsina cikar bdve gir
:))teşekkür ederim canım bende sevdim ki:)bu arada etiketledim dedin ama bana bildirim gelmediSevdim ben seni ya cok sakin tatli birisin oy
Bunlar hani ayri sehirlere tasinmisti nasil ayni evde yasiyolarOkudum resmen canı sıkılmış milletle dalga geçiyor sarmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?