- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #26.481
Aa oyle mi neden acaba ki dur tekrar yapiyim:))teşekkür ederim canım bende sevdim ki:)bu arada etiketledim dedin ama bana bildirim gelmedi
Zaten 5 kullanıcı 8 kişi dışarıdan okuyor canım amaç belli dalga geçiyor insanlar ile onu tanımayanlarda yorum yazıyorBunlar hani ayri sehirlere tasinmisti nasil ayni evde yasiyolar
Merve gibi cikar kokusu da bunun yakindaZaten 5 kullanıcı 8 kişi dışarıdan okuyor canım amaç belli dalga geçiyor insanlar ile onu tanımayanlarda yorum yazıyor
Ellerine sağlık müthiş görüyor eminim tadı da öyledir. Canım çekti iyi ki hamile değilim:)) bide turşuu en dayanamadigimmAa oyle mi neden acaba ki dur tekrar yapiyim
Tesekkurler
Ben hamile olmasam bile ne gorsem canim cekiyor yaEllerine sağlık müthiş görüyor eminim tadı da öyledir. Canım çekti iyi ki hamile değilim:)) bide turşuu en dayanamadigimm
Ay valla benim de yaa bazen diyorum ne kadar pis boğazım :)) survivor seyrediyorum ödülü çekiyor canım:) tv de birşey görüyorum çekiyor canımBen hamile olmasam bile ne gorsem canim cekiyor ya
Begenmene sevindim bitanem
Ayy bugun o tursuyu yerken soluk boruma kacti boğulup gidiyordum az kaldi
Yaa yemin ederim bende yillar oncesinde bi merve vardi ya survivor 1.si o kizin dogum gunuydu acun cheesecake gondermisti gecen gun taaa o aklima geldi canim cektiAy valla benim de yaa bazen diyorum ne kadar pis boğazım :)) survivor seyrediyorum ödülü çekiyor canım:) tv de birşey görüyorum çekiyor canımtek değilim demek ki.. dikkat et kız:)) ama turşu da enfes görüyor lahana turşusu bayılırımmm ağzım sulandi valla
AhahaYaa yemin ederim bende yillar oncesinde bi merve vardi ya survivor 1.si o kizin dogum gunuydu acun cheesecake gondermisti gecen gun taaa o aklima geldi canim cekti
Kac sene onceki olay yani
Valla bugun gidiyordum az kalmisti ayy
Niye esin de yer işte ne guzel yapAhahaEvlenmeden önceki ben olsaydım kalkıp kısır yapmış yiyordum:)) ama simdi tek yiyince yapasim da gelmiyor birşey.. Ay Allah korusun kız:)
Kiraladık canım :) İnşallah birgün bizimde olur:))Niye esin de yer işte ne guzel yap
Ama bu saatte de yapma gerci saati ben 10falan saniyorum 1 olmus
Sizin ciftliginiz mi var yaa cok guzel
İnsallah canim Allah gonlunuze gore versinKiraladık canım :) İnşallah birgün bizimde olur:))
Yok canım hayvancılık yapacağız allah kısmet ederse:) daha doğrusu eşim ve arkadaşı yapacak.İnsallah canim Allah gonlunuze gore versin
Siz orada peki ne yapiyorsunuz toprakla falan mi ugrasiyosunuz
Ay ne guzel bol kazançlar insallah canim :)Yok canım hayvancılık yapacağız allah kısmet ederse:) daha doğrusu eşim ve arkadaşı yapacak.
Çok sağol canım Amiiin inşallah Allah emeklerini boşa çıkarmasin:)Ay ne guzel bol kazançlar insallah canim :)
Amin canimÇok sağol canım Amiiin inşallah Allah emeklerini boşa çıkarmasin:)
Tamda aklımdan o geçti biliyor Musun ben yine uyuyamadımMerve gibi cikar kokusu da bunun yakinda
Uyku tutmadi miTamda aklımdan o geçti biliyor Musun ben yine uyuyamadım
Turşu mu en sevdiğimBen hamile olmasam bile ne gorsem canim cekiyor ya
Begenmene sevindim bitanem
Ayy bugun o tursuyu yerken soluk boruma kacti boğulup gidiyordum az kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?