Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Ellerine sağlık müthiş görüyor eminim tadı da öyledir. Canım çekti iyi ki hamile değilim:)) bide turşuu en dayanamadigimm
Ben hamile olmasam bile ne gorsem canim cekiyor ya
Begenmene sevindim bitanem
Ayy bugun o tursuyu yerken soluk boruma kacti boğulup gidiyordum az kaldi

Ben hamile olmasam bile ne gorsem canim cekiyor ya
Begenmene sevindim bitanem
Ayy bugun o tursuyu yerken soluk boruma kacti boğulup gidiyordum az kaldi
Ay valla benim de yaa bazen diyorum ne kadar pis boğazım :)) survivor seyrediyorum ödülü çekiyor canım:) tv de birşey görüyorum çekiyor canım tek değilim demek ki.. dikkat et kız:)) ama turşu da enfes görüyor lahana turşusu bayılırımmm ağzım sulandi valla

Yaa yemin ederim bende yillar oncesinde bi merve vardi ya survivor 1.si o kizin dogum gunuydu acun cheesecake gondermisti gecen gun taaa o aklima geldi canim cekti
Kac sene onceki olay yani
Valla bugun gidiyordum az kalmisti ayy

Yaa yemin ederim bende yillar oncesinde bi merve vardi ya survivor 1.si o kizin dogum gunuydu acun cheesecake gondermisti gecen gun taaa o aklima geldi canim cekti
Kac sene onceki olay yani
Valla bugun gidiyordum az kalmisti ayy
Ahaha Evlenmeden önceki ben olsaydım kalkıp kısır yapmış yiyordum:)) ama simdi tek yiyince yapasim da gelmiyor birşey.. Ay Allah korusun kız:)

Ahaha Evlenmeden önceki ben olsaydım kalkıp kısır yapmış yiyordum:)) ama simdi tek yiyince yapasim da gelmiyor birşey.. Ay Allah korusun kız:)
Niye esin de yer işte ne guzel yap
Ama bu saatte de yapma gerci saati ben 10falan saniyorum 1 olmus

Sizin ciftliginiz mi var yaa cok guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…