- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #2.661
Benim etim kart olur ama pişmezevet gayet zahmetsiz,iyi fikirmiş
Kiz kac kerr ugrastim niye olmadi herkesinki oldu seninki olmadihosbuldum naptin ben yokkennnn burayi okudum bensiz obaua da gelmemissin
Bende ben yokum diye sanmistim neyseE haftasonuydu malum , temizlik gezme ders derken vaktin olmadı
Hosbuldum dostumAzra910 kanki hoşgeldin :***** gitme bir daha
Kiz pembis nerdesinPembis Hayaller
tamam olur canim benim sende sagol tatlim evet baya oldu konusali ama kismet burda gormenmis kafkascim amin cok tesekkur ederim Allah razi olsun getiririm :)sizde bir guzel yanaklarini mincirirsiniz kiziminHosbuldum canim sagol. Disardan izledim biz daha once konustugumizda sen bana bebisi gosyercektin buraya atmissin onida gordum massallah cok tatli allah bagislasin kutlamaya onuda getir onida yiyim bi guzel
tamam olur canim benim sende sagol tatlim evet baya oldu konusali ama kismet burda gormenmis kafkascim amin cok tesekkur ederim Allah razi olsun getiririm :)sizde bir guzel yanaklarini mincirirsiniz kizimin
Pembis bende keske ogrensem lif cok guzelStresini anca lif yapıp atıyorum kızlar ha bu arada sipariş alnirwww.melisin lifleri .com hahahEki Görüntüle 1918347
:)) Valla olur bebegimm ya hic hayir dememMervecim senin kizinada çeyiz yapayım mı kiiiz
:)) Valla olur bebegimm ya hic hayir demem
Kiz ne degisikmis bu boyle bunu sen mi yaptin bak sen bizim pembiseStresini anca lif yapıp atıyorum kızlar ha bu arada sipariş alnirwww.melisin lifleri .com hahahEki Görüntüle 1918347
Yerim ben onu yatamam olur canim benim sende sagol tatlim evet baya oldu konusali ama kismet burda gormenmis kafkascim amin cok tesekkur ederim Allah razi olsun getiririm :)sizde bir guzel yanaklarini mincirirsiniz kizimin
Kiz ne degisikmis bu boyle bunu sen mi yaptin bak sen bizim pembise
Evet burdan duyurulurEvet canım bn yaptım :) taliplerini bekliyorum
Evet burdan duyurulurbalim avatarina koy imzana da lif siparisi alinir diye yaz talip cikar. Ceyiz topigine de yaz orda alan cook ben orda cok takiliyorim ya goruyorum
Bende ciddi sandim pis pembisKız yok bn dışarı yapmiyomkiöyle makaraya vurdum anca ceyizimede yetiştirrim bn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?