- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #2.701
Yafrukurtlariyiymis ya...
Biraz kart olsa olurmu kurt?
Keske kiz ama daha cok var
Oynakbeyii duydun mu yarinbdugun varmis oynakbeyi olarak bu gorev seninEvet obada dugun var seni evlendiriceeez
Yavrum damadim hazir da dugune daha nettin var varNapiyon kiizz ay öyle dme biz yarına bi damat ayarlasaydik seni evlendirrdik valla
Kuzum ya daha erken diye baslamadimAa daha başlamadinmi ceyize e masallah kiznda güzel ay gelin olurda çeyizi yetiştiremezsin bnsana diyim
Degilmi amaAyy ne demek ya burası genç olanlar ve hep genç kalanların obası goruyorumki sizde gencsiniz hoşgeldiniz efenimmm
Bizde seni yeriz kuzum yaa kusura bakma gec cevab verdim malum cocuk olunca uyudugu an uykusuz kaldigim anlarin tadini cikariyorum yada yarim kalan isler pesine dusuyorum :) iyiyim cok sukur sen nasilsinYerim ben onu yasen nasilsin canim :)
Ayy nanemm sende mi burdaydin iyiyim bitanem sen nasilsinnn
Bende iyiyim aynii :) vallahi cocuk bakmak coook zor cok. Yavru Kedime zor bakiyorum ben bebek hic bakamam heraldeBiZde seni yeriz kuzum yaa kusura bakma gec cevab verdim malum cocuk olunca uyudugu an uykusuz kaldigim anlarin tadini cikariyorum yada yarim kalan isler pesine dusuyorum :) iyiyim cok sukur sen nasilsin
Ben heryerdeyim kuzumAyy nanemm sende mi burdaydin iyiyim bitanem sen nasilsinnn
Iyilik guzellik efenim bugunumuze sukur:))Biz iyiyiz efenim sizleri sormali
Ben heryerdeyim kuzum
Iyiyim tatlim ne olsun dolaniyorum kk yi
Aslinda bir nevi Allah yardim ediyor ama yine de cok buyuk sorumluluk onemli olan dunyaya getirmek degil ilgi gerek sevgi emek hersey yani baba dan cok anne ilgileniyor kisacaBende iyiyim aynii :) vallahi cocuk bakmak coook zor cok. Yavru Kedime zor bakiyorum ben bebek hic bakamam heralde
Pembisko kotuyum off sinirden catli valla bu reklamlar beni cildirtiyorrrr! Surekli aciliyolar butun internetimi somurduler yahuEe daha daha nasılsınız
Oyle deme ya evlat bambaska birsey zorlugu olsada guzelligide var kedicik biryere kadar :) kafkascim aaaa :) illaki evleniceksin kocisin istemiycekmi senden kediyle omur gecmez onun yeri ayri amin canimHaklisin aynen oyle valla Allah isteyen ve hayirliysa herkese evlat versin insallah ben kedimle devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?