Yafrukurtlar toplanıyor :)))

BiZde seni yeriz kuzum yaa kusura bakma gec cevab verdim malum cocuk olunca uyudugu an uykusuz kaldigim anlarin tadini cikariyorum yada yarim kalan isler pesine dusuyorum :) iyiyim cok sukur sen nasilsin
Bende iyiyim aynii :) vallahi cocuk bakmak coook zor cok. Yavru Kedime zor bakiyorum ben bebek hic bakamam heralde

Bende iyiyim aynii :) vallahi cocuk bakmak coook zor cok. Yavru Kedime zor bakiyorum ben bebek hic bakamam heralde
Aslinda bir nevi Allah yardim ediyor ama yine de cok buyuk sorumluluk onemli olan dunyaya getirmek degil ilgi gerek sevgi emek hersey yani baba dan cok anne ilgileniyor kisaca annem hep der analik o kadar kolay degil diye gercektende zor ama iste ama bir gulucugu herseyi unutturuyor :) Rabbim evlat kiymeti bilenlerden eylesin bizleri kuzum kisaca kedicikten daha cok zor bebis bakimi

Haklisin aynen oyle valla Allah isteyen ve hayirliysa herkese evlat versin insallah ben kedimle devam
Oyle deme ya evlat bambaska birsey zorlugu olsada guzelligide var kedicik biryere kadar :) kafkascim aaaa :) illaki evleniceksin kocisin istemiycekmi senden kediyle omur gecmez onun yeri ayri amin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…