- 22 Nisan 2015
- 19.203
- 116.780
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #27.561
Gözünaydın ablamPerşembe günü kızım ve damat geliyor
Çamaşır makinen mi bozuldu en lazım eşya evde olmazsa olmazım ikincisi çaydanlık benim içinYarın saat 2 ile 6 arası servis gelecekmiş makine için..
Çamaşır makinen mi bozuldu en lazım eşya evde olmazsa olmazım ikincisi çaydanlık benim için
O zaman devrelerde sorun vardır Bencede bir baktır ilerleyen yıllarda çok daha kötü sonuçlar olmasın abla bulaşık elde yıkanırda çamaşır çok zorAslında bozulmadı 10 yıllık makinede,program bitince bitti ışığı canı isterse yanıyor istemezse yanmıyor
O zaman devrelerde sorun vardır Bencede bir baktır ilerleyen yıllarda çok daha kötü sonuçlar olmasın abla bulaşık elde yıkanırda çamaşır çok zor
İyi yapmışsın abla ötv indirimi devam ediyor mu güle güle sağlıcakla kullanDün yenisi aldık zaten,yarına kurulum için gelecekler..
İyi yapmışsın abla ötv indirimi devam ediyor mu güle güle sağlıcakla kullan
Çok iyi olmuş abla fırsat bu fırsatSağol hayatım,evet devam ediyor zaten daha önce alacaktık fırsat olmamıştı:))
Çok iyi olmuş abla fırsat bu fırsat
Ballı lokma tatlısı olmuş o iyi olmuş bu devirde para zor kazanılıyor elde zor duruyor doğrusuSıkı pazarlık yapıp fiatı düşürttük hemde 8 taksit oldu..
Ballı lokma tatlısı olmuş o iyi olmuş bu devirde para zor kazanılıyor elde zor duruyor doğrusu
Sen mi sıkı pazarlık yaparsın abla yoksa ENİŞTE mi güzel pazarlık yapmışsınız anladığım kadarıylaAynı makine fiat aynı ama pazarlık fiatı farklı oluyor.
Sen mi sıkı pazarlık yaparsın abla yoksa ENİŞTE mi güzel pazarlık yapmışsınız anladığım kadarıyla
Hey maşallah birbirinizi bulmuşsunuz ablam Allah ayırmasın bizde de eşim pazarlık yapar ben asla yapamam müşterilerinde bende indirim istemesini istememİkimizde bastırdıkindrimli 1600 filandı 1250'ye bağladık ..
Hey maşallah birbirinizi bulmuşsunuz ablam Allah ayırmasın bizde de eşim pazarlık yapar ben asla yapamam müşterilerinde bende indirim istemesini istemem
Tabiki herşey yerinde iyidir o ayarı yapmak lazım zaten sezon sonu elimde kalan malzeme bitsin diye yapmayı düşünüyorum bu sene turizmde son senemiz biz bizden geçtik ne saç kaldı ne ruh durumumuz daha fazla kaldıramayacağızBir yere kadar pazarlık tabi,fazlasıda olmaz ayıp olur bence..
Sende arada izin ver ama pazarlık olmasına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?