- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #27.601
Cnm hamilelik bölümü Bülent tranş yorumlar belki sendromları belirler tahlil cerrahi müdahale yi jinekolojik muayene ile karar verilir pko lumusunYavru kurtçelerim bugün tahlil
yaptırdım tsh yüksek çıktı endokrin yada dahiliyeye yönlendirdiler randevu iki gün sonraya , ben tahlil sonuçlarımı yükleyip değerlendireceğim bir ilgili başlıkta paylaşabileceğim bir yer var mı şimdiden cerrahi bi sorun olup olmadığını öğrenebilir miyim acep ?
A selamMerabayın
Aynen canım yıllardır pkoluyum bir tedavim sonuçlanmıyor düzeldi diyorum zayıflıyorum bi yan da yine kilo alıyorum ilaçlara ara verince anlamadım gitti.Cnm hamilelik bölümü Bülent tranş yorumlar belki sendromları belirler tahlil cerrahi müdahale yi jinekolojik muayene ile karar verilir pko lumusun
Korkma ilaçla düzene girer Dr lar doğru yönlendirmiş
İnsilün direncin vardırAynen canım yıllardır pkoluyum bir tedavim sonuçlanmıyor düzeldi diyorum zayıflıyorum bi yan da yine kilo alıyorum ilaçlara ara verince anlamadım gitti.
SelamA selam
Sin kimsinBen geldiiiiimm
Kimim ki ben:)) sen kimsin ? Ben kimim? Neredeyim yahu=)))Sin kimsin
Tabi Madonna kim kiKimim ki ben:)) sen kimsin ? Ben kimim? Neredeyim yahu=)))
Tabi heidi kim oluyorrr ki di mi di mi peki anladım benTabi Madonna kim ki
Allah a emanetsin:))Ben kaçtım yarın yokum fırsat bulabilirsem gelirim,iyi akşamlar hepinize görüşmek üzere ben yokken siyasete filan gitmeyin sakın:))bu aralar feci orası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?