- 20 Mart 2008
- 142.073
- 214.207
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #27.581
Tabiki herşey yerinde iyidir o ayarı yapmak lazım zaten sezon sonu elimde kalan malzeme bitsin diye yapmayı düşünüyorum bu sene turizmde son senemiz biz bizden geçtik ne saç kaldı ne ruh durumumuz daha fazla kaldıramayacağız
Merabayın
Hiç sorma ağlamak istemiyorum gecen 2 hafta sıfır ile kapattım açtım dükkanı birkaç gündür iyi Allah bereket versin diyoruz da bu böyle malesef olmazİşler iyi gitmiyor herhalde demi,çoğu esnaf siftah yapmadan kepenk kapatıyor..
Huuuu ne haber
Hiç sorma ağlamak istemiyorum gecen 2 hafta sıfır ile kapattım açtım dükkanı birkaç gündür iyi Allah bereket versin diyoruz da bu böyle malesef olmaz
Abla yine neden suratını kapatıyorsun banaİşler iyi gitmiyor herhalde demi,çoğu esnaf siftah yapmadan kepenk kapatıyor..
Huuuu ne haber
Abla yine neden suratını kapatıyorsun bana
Temizlik yaptım sırada yemek var vae ama en ufak bir fikrim yok
Tavuk çok seviyorum da valla artık tiksinti geldi abla şu hormon muhabbeti yüzünden. tamam hiçbirşey doğal değil artık ama geçen bi tavuk aldım. Pişmedi gitti. Annem de diyor köy tavukları öyledir pişmez uzun süre. Ama tadıda bi değişikti sanki ne bileyimÇok hoş bir smiley ama hoşuma gidiyor yaramazlık yapan çocuklar gibi geliyor bana
En kolay tavuk ve pilav bence yada kızartma da olabilir..
Tavuk çok seviyorum da valla artık tiksinti geldi abla şu hormon muhabbeti yüzünden. tamam hiçbirşey doğal değil artık ama geçen bi tavuk aldım. Pişmedi gitti. Annem de diyor köy tavukları öyledir pişmez uzun süre. Ama tadıda bi değişikti sanki ne bileyim
Kızartmaya da bayılırım da benim eşimde yapma böyle şeyler kilo vermem lazım diyor
En iyisi beyaz lahana haşlayıp koyayım önüne
Kabuska mı yapsam
Çok üşenirsem bulduğum sebzeleri haşlar yoğurtlarımTavuk kurtarıcı ya ondan dedim,köy tavuğu evet kolay pişmez
Kızartmada güzel ama bide sos ve yoğurt oldumu tadından yenmez.
Kabuska en kolayı herhalde onu yapabilirsin
Çok üşenirsem bulduğum sebzeleri haşlar yoğurtlarım
Markete gidince belli olacak ne olduğu
Evet malesefDaha markete gitmek var yani,ne bulursan yapacaksın artık
Evet malesef
Ve hala daha oturuyorum ne güzel
Evet ablacımGünaydınlar,kızın mı ağlıyor memeden mi kestin yoksa.
Evet ablacım
Evet abla gerçekten sabır isteyen bir durummuş. Annem geldi sağolsun yoksa baş edemezdim. Beni görmezse istemiyor beni görünce yıkıyor ortalığı. 4 gunu de bitircez bakalım hayırlısıİlk bir kaç gün zorlanırsında sonrasında rahat edersin sende..
Biraz sabır steyen bir dönem maalesef..
Evet abla gerçekten sabır isteyen bir durummuş. Annem geldi sağolsun yoksa baş edemezdim. Beni görmezse istemiyor beni görünce yıkıyor ortalığı. 4 gunu de bitircez bakalım hayırlısı
Inşallah ablacım teşekkür ederimBiraz daha sabır edeceksin geçecek bu dönemde..
Çılbır eşim seviyor abla, ben sadece ekmek banarım yumurtasını yiyememAman boşver kır iki tane yımırta olsun bitsinçılbır severmisiniz oda güzel olur.
Çılbır eşim seviyor abla, ben sadece ekmek banarım yumurtasını yiyemem
Hala markete gitmedim bu arada
Inşallah ablacım teşekkür ederim
Gidicem şimdiÇılbır yap o zaman hemde kolay hemde çabuk olur
Çıbıkkkkk marketeeee
Merak etme canısı sen rahat ol yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?