- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #2.761
Benden kahveci olmaz ya hic iyi yapamam kahve ayran icelim hepimiz uyuyalim is mis tabak canak cikmasin ahahsnsnHeh bak bu şekilde cezanı aflayabilirük....
Bi de arada kahve yaparsın izcilere değil mi....:)))
Atesi de ilk kalkan yakiyor. Bulasiklari oymakbasimizdan aldigimiz emirle kimin sansinaysa o gunBulasiklari kim yikiyor atesi kim yakiiiiyoooor
Aynen benimde bozuldu bir türlü normale dönemedim. Büyük ihtimalle hem o yüzden hem de bugün yağmur yediğimden bünyem kaldırmadı başım zonkluyor. Sabah uykusu mis gerçekten en tatlısı
Atesi de ilk kalkan yakiyor. Bulasiklari oymakbasimizdan aldigimiz emirle kimin sansinaysa o gun
Bende aksam bi soguk kahve iceyim dedim.. icmez olaydim uykum zerre yok.Uykuyu gec hasta olmazsan iyi
Uykuyu gec hasta olmazsan iyi
Ay vallahi cay ve kahve asla icmem ben kahvenin hicbir cesidini. Kokusundan bile midem bulanir. Sogugu nasilki bideBende aksam bi soguk kahve iceyim dedim.. icmez olaydim uykum zerre yok.
Ay ay ayy guzel bir kadin mi gordum sanki ben
sanki kahve içmesen uykun olacaktı MargaBende aksam bi soguk kahve iceyim dedim.. icmez olaydim uykum zerre yok.
Meeeeeeeg bu yafrukurtlar bana is yaptiriyo manikurum bozulursa nolcaaaak
Atesin ciktiysa basinda agriyormus, maalesef daisy uzgunumOnuda düşündüm bir an ateşlendim gibi hasta mı olucam acaba diye ama inşallah olmam
Tabikide dun ne guzel sizmistim erken saatlerdesanki kahve içmesen uykun olacaktı Marga
SENBulasiklari kim yikiyor atesi kim yakiiiiyoooor
Sicak kahvenin sogumus halii Cok lezzetliiAy vallahi cay ve kahve asla icmem ben kahvenin hicbir cesidini. Kokusundan bile midem bulanir. Sogugu nasilki bide
Margacan,sabah ilk uyanan yafrrukurt ateşi yakar,çayı ateşe koyar ve kahvaltı hazırlar..Meeeeeeeg bu yafrukurtlar bana is yaptiriyo manikurum bozulursa nolcaaaak
Sicak kahvenin sogumus halii Cok lezzetlii
Ben nobet tutan izci olsammmMargacan,sabah ilk uyanan yafrrukurt ateşi yakar,çayı ateşe koyar ve kahvaltı hazırlar..
Geç uyan o zaman timbel izci biblocanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?