Yafrukurtlar toplanıyor :)))

daisy rain bir hosgeldin yok mu :)

Olmaz olur mu hoş geldin canım benim
Bugün öyle yoğundu ki kk'ya doğru dürüst giremedim akşam üstünden beri inanılmaz bir baş ağrım var uyumak istiyorum uyuyamıyorum bir türlü bende sizi takip ediyorum

Hosbuldum canim

Ayy geldigimden beri hic susmadim bende
Gecmis olsun insallah gecer bas agrisi kotu ama telefon pc tv daha fena yapr soyluyum

Hosbuldum canim

Ayy geldigimden beri hic susmadim bende
Gecmis olsun insallah gecer bas agrisi kotu ama telefon pc tv daha fena yapr soyluyum

Susma tabi zaten geldin neşelendi konu
Aynen biliyorum bilgisayara hiç oturmadım telefondan giriyorum en kısıkta ekran ışığı o bile etkiliyor ama en azından uykum gelir diye oyalanıyorum bir türlü uyuyamadım

Ya canimsin
Valla benim hic uykum yok benim uyku duzenim bitik durumda sabah karsi amca uyuyabiliyirum. O yuzden soyle soyluyum gunesin ilk gorundgu an kuslar falan otuyor ya isye o zaman insan cok guzel uyuyor

Ya canimsin
Valla benim hic uykum yok benim uyku duzenim bitik durumda sabah karsi amca uyuyabiliyirum. O yuzden soyle soyluyum gunesin ilk gorundgu an kuslar falan otuyor ya isye o zaman insan cok guzel uyuyor

Aynen benimde bozuldu bir türlü normale dönemedim. Büyük ihtimalle hem o yüzden hem de bugün yağmur yediğimden bünyem kaldırmadı başım zonkluyor. Sabah uykusu mis gerçekten en tatlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…