- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #2.741
Tabi siz oy vermediyseniz nereye olcemm. Fatimem bana oy vermis agzindan kacirdi hahay
Kizz ben seni gruba aldiririmCiddi misin senn. Kizlar cikyoruz dediler ciktim dahsda donemedim. Vallahi catlarim dur
Hoş buldum canım :) bendenizde marga bu obanın nesi yapacaksınız beniHossgeldiinn caniim bendeniz bu obanın izcibasiyim sevgili @Meg yokken buralarla bn ilgileniyorum obamiza katıldığınız için cook mutluluk duyduk efenim
Ay yok bn zaten bi iki tane oy kullandım maalesef sana vermedim hiç aklıma gelmedi sorry
Sen galiba yafrukurt olursun sinra gittikce yukseliyorsu amaHoş buldum canım :) bendenizde marga bu obanın nesi yapacaksınız beni
Ettimmm bile nanemKizz ben seni gruba aldiririmmerak etme len
Hoş buldum canım :) bendenizde marga bu obanın nesi yapacaksınız beni
hoşbulduk canımmmmm tamamm bana uyaaaarHoşgeldin marga :)
Sen galiba yafrukurt olursun sinra gittikce yukseliyorsu ama
İlk yafrukurt oluyorsun sonra kidemli izci gözde izcibasi diye gidiyo buna ben karar veremez sevgili @meg ne isterse onu yaparn
Obaya gelince kaldigimiz yerden son sayfaya kadar ne konusulmus okuyoruz, ilk kalkan izcikahvaltii cayi hazirliyor son yatan da atesi sonduruyor, aralarda sohbet muhabbet boyle iste :)hoşbulduk canımmmmm tamamm bana uyaaaar
neler yapıyorsunuz bakayımmm
daisy rain bir hosgeldin yok mu :)
Hosbuldum canimOlmaz olur mu hoş geldin canım benim
Bugün öyle yoğundu ki kk'ya doğru dürüst giremedim akşam üstünden beri inanılmaz bir baş ağrım var uyumak istiyorum uyuyamıyorum bir türlü bende sizi takip ediyorum
Hosbuldum canim
Ayy geldigimden beri hic susmadim bende
Gecmis olsun insallah gecer bas agrisi kotu ama telefon pc tv daha fena yapr soyluyum
Ya canimsinSusma tabi zaten geldin neşelendi konu
Aynen biliyorum bilgisayara hiç oturmadım telefondan giriyorum en kısıkta ekran ışığı o bile etkiliyor ama en azından uykum gelir diye oyalanıyorum bir türlü uyuyamadım
Bulasiklari kim yikiyor atesi kim yakiiiiyoooorObaya gelince kaldigimiz yerden son sayfaya kadar ne konusulmus okuyoruz, ilk kalkan izcikahvaltii cayi hazirliyor son yatan da atesi sonduruyor, aralarda sohbet muhabbet boyle iste :)
Okuyacak dermanin var mi diye bi sor sor sor so sooooor neyse ben o zaman odun modun toplayayim yakmak icinGeciktin biraz, geç kalanlar gerideki mesajları okumakla yükümlü ama hadi mazeretin vardı bu seferlik af, börtüböceğim balpeteğim:)
Okuyacak dermanin var mi diye bi sor sor sor so sooooor neyse ben o zaman odun modun toplayayim yakmak icin
Ya canimsin
Valla benim hic uykum yok benim uyku duzenim bitik durumda sabah karsi amca uyuyabiliyirum. O yuzden soyle soyluyum gunesin ilk gorundgu an kuslar falan otuyor ya isye o zaman insan cok guzel uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?