- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #2.721
Pembisko kotuyum off sinirden catli valla bu reklamlar beni cildirtiyorrrr! Surekli aciliyolar butun internetimi somurduler yahu
Alemsin kiz :)))/guldurdunKiz kafki senin şu profile geceleri bakıp korkmayi ozlemisim :)
İkimizinde karari aslinda ama ilerde degisir belki allah da nasip eder mi o da var tabi :)Oyle deme ya evlat bambaskatabisey zorlugu olsada guzelligide var kedicik biryere kadar :) kafkascim aaaa :) illaki evleniceksin kocisin istemiycekmi senden kediyle omur gecmez onun yeri ayri amin canim
Pembisimm iyiyiz asil sen nasilsin kizima elma puresi yedirdim :) hickirik krizine girdi :) kiziyor kendi.kendine
Kiz kafki senin şu profile geceleri bakıp korkmayi ozlemisim :)
Alemsin kiz :)))/guldurdun
Merak etme pembiskom artik hep burdayim zalim bdv beni arkadaslarimdan ayirdi
Ya pembiskom degistircem de su yilin enlerini bekliyorum. Belki en ilginc avatardan yarismaya girersem diyeKiz kafki senin şu profile geceleri bakıp korkmayi ozlemisim :)
Nerde keske uyusa direk uyuycam tatlimm yaa :) aynen bana cekmis heheAyy kuzucuk daha uyumaya niyeti yokmuu annesi gibi keyifci galiba
Ya pembiskom degistircem de su yilin enlerini bekliyorum. Belki en ilginc avatardan yarismaya girersem diye
Cidden korkunc :) bakamiyorumYa ama çok korkunç ahh kafki ahh neidr senin bu merakım kalpten gotureceksin bizi o olacak
Anladim gecmis olsun kuzumVallahi gecende aklima sen geldin bizim konu ne oldu acaba haberi var mi diye ama banliydim mesaj atamadim
Tabi siz oy vermediyseniz nereye olcemm. Fatimem bana oy vermis agzindan kacirdi hahayHaklisin kafkim oda doğru
Ciddi misin senn. Kizlar cikyoruz dediler ciktim dahsda donemedim. Vallahi catlarim durAnladim gecmis olsun kuzum
Kiz sen ozelden cikmismiydin?
Ikinci konu bile acildi kapandi ohooanlatirim bir ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?