Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Papitom gelsinler evinize,özür dilesinler.
Sen de bu arada sadece çorba yaparım,başka bişeye karışmam,benim küçük çocuklarım var dersin. Ne de olsa ekmek teknesi
Bir süre sonra da özür diler inşallah.
Ama sen bu şekilde çalışmaya ne kadar devam edebilirdin zaten. Boşver halletsinler
Tamam da kaç ay kaç sene böyle çalışabilirdin zaten papitom. Mesai saatleri katlanılmazdı. Sen çookk yoruluyodun.
Bencede boyle, bu sekilde saatlerce calisilmazdi zaten cocuklar da sefil oluyodu evde tek kalmalari tehlikeli kucuklerdi bide, artik gitmezsin
Zaten asci gerek oyle bir dukkana yemek icmek yapar daha iyi olur ve profesyonelce olur

Bencede boyle, bu sekilde saatlerce calisilmazdi zaten cocuklar da sefil oluyodu evde tek kalmalari tehlikeli kucuklerdi bide, artik gitmezsin
Zaten asci gerek oyle bir dukkana yemek icmek yapar daha iyi olur ve profesyonelce olur
Sen bana amatörmü didin şindik anlamadım tam

Vicdansız bir de yakın çekim gösteriyor
Özellikle yaz ayında çok seviyorum .
N Nana sen de seversin bu tarifi
Diyene bak ,sen yazıyormusun ki
bat mi dedin bende uzaktan emin olamamisisn diye yakindan gosteriyim dedimdi
Aaa Lunya yoksa o da mi hemsomuz?
Gerci degildi heralde olsa derdi
Benim bu dis olayim falan 1bucuk haftadir pek giremedim bugun de ev misafir doluydu aksam anca girdum hemsom yazarim sen iste yeterki

Aaaa hic aklima gelmedi yaziklar olsun bana
Olsun yapsaydin zaten kazanamiyoz deynep hic değilse guzel Tokatimin yemegi meshur olurdu

Evla da mi Tokatliiii
Senin çiğköfte çok iddialıydı.Hala nasıl kazanamadın şaşkınım.
Olsun tek kazanamayan biz miyiz,nasip kısmet işi.Elbet birgün kazanacağız (inşallah)
Bir sürü açıklama yapmak zorunda olurdun ,bu ne yemeği diye oylamada
Evet evla da Tokatlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…