- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #29.741
Papatyam yeni girdim bakiyom hemen
Papitom gelsinler evinize,özür dilesinler.
Sen de bu arada sadece çorba yaparım,başka bişeye karışmam,benim küçük çocuklarım var dersin. Ne de olsa ekmek teknesi
Bir süre sonra da özür diler inşallah.
Ama sen bu şekilde çalışmaya ne kadar devam edebilirdin zaten. Boşver halletsinler
Bencede boyle, bu sekilde saatlerce calisilmazdi zaten cocuklar da sefil oluyodu evde tek kalmalari tehlikeli kucuklerdi bide, artik gitmezsinTamam da kaç ay kaç sene böyle çalışabilirdin zaten papitom. Mesai saatleri katlanılmazdı. Sen çookk yoruluyodun.
Aynen canım neyse artık evdeyiimmTamam da kaç ay kaç sene böyle çalışabilirdin zaten papitom. Mesai saatleri katlanılmazdı. Sen çookk yoruluyodun.
Sen bana amatörmü didin şindik anlamadım tamBencede boyle, bu sekilde saatlerce calisilmazdi zaten cocuklar da sefil oluyodu evde tek kalmalari tehlikeli kucuklerdi bide, artik gitmezsin
Zaten asci gerek oyle bir dukkana yemek icmek yapar daha iyi olur ve profesyonelce olur
Yok papatyam ya bu tarz tartismalar falan olmamasi acisindan hani yabanci bir calisan yani aileden olmayan biri oldugunda isler daha profesyonel yurur
Sen bana amatörmü didin şindik anlamadım tam
Yok papatyam ya bu tarz tartismalar falan olmamasi acisindan hani yabanci bir calisan yani aileden olmayan biri oldugunda isler daha profesyonel yurur
Yoksa sen amator olur musun carpilirim tobeee
Kesinlikle çanım bakalım ne olucakYok papatyam ya bu tarz tartismalar falan olmamasi acisindan hani yabanci bir calisan yani aileden olmayan biri oldugunda isler daha profesyonel yurur
Yoksa sen amator olur musun carpilirim tobeee
Aaa benim yemek takımımdaaannn :))
Kutahya klasik modelAaa benim yemek takımımdaaannn :))
Hemşomu on line görünce nerelerde diye bakayım dedim,bu ne güzellik böyle
Evet hemsom batHemşomu on line görünce nerelerde diye bakayım dedim,bu ne güzellik böyle
Tencerede ki bat mı?
Vicdansız bir de yakın çekim gösteriyorEvet hemsom bat
Birde cevizli Tokat coregi var
İyi etmissin arada yaz boyle hemsom deynebim
Eki Görüntüle 1991611
Tokatlılar bilir geneldeBu ne deynebim
Bebisim aaaaaaa sen mi geldinBu ne deynebim
Ben yöreselde yapayım dedim.Sen ve evlaefeden başkası vermez diye caydım,Bebisim aaaaaaa sen mi geldin
Bu mercimek batı
Tokat yemegi
Aaaa hic aklima gelmedi yaziklar olsun banaBen yöreselde yapayım dedim.Sen ve evlaefeden başkası vermez diye caydım,fazla bilinmiyor
Senin çiğköfte çok iddialıydı.Hala nasıl kazanamadın şaşkınım.Aaaa hic aklima gelmedi yaziklar olsun bana
Olsun yapsaydin zaten kazanamiyoz deynephic değilse guzel Tokatimin yemegi meshur olurdu
Evla da mi Tokatliiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?