Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Sagol hemsom ama ne yalan soyliyim bende saskinim valla ya soka girdim bikac gun hatta
Yok ben o cigkofteyle de kazanamadiysam daha da kazanamam pes
Olsun bat yapip kazanamasaydim hic degilse bilinmedik tarif derdim ama simdi nasil olmadi sok bir sey
Aaaa hic evlanin Tokatli oldugunu bilmiyodum memnun oldum olduk mu 3kisi
Gecende Niksarli Erbaali arkadaslar buldum burada sayimiz az degilmis hee mmassallah

Ben alıştım artık.İçli köftede,tiramisuda çok gaza gelmiştim yorumlardan ,iddialıydım.Hatta makarnalarda bile.Ama KK üyeleri ne derse o.İnat ettim kazanacağım.Kazanamasak ta ,yaptığımız tariflerle namımız oldubu bile az değil.

Evla daha önceden kahvaltılarda masa örtüsünün memleketi Tokata ait olduğunu yazmıştı,o zaman öğrenmiştim.

Gecen sene en iyi kk ascisinda adrayla senin aranda kalmistim once sana sonra adraya verdim
Namim mi var ki benim hic duymadim ne diyolar
İnsallah hemsom ya cok emek veriyosun(uzun suredir katiliyosun) bende sanirim 7kez katilmisim bakalim belki pilavlarda alirsin hemsom

Aday olmama çok şaşırmıştım
Yorumları bilmiyor musun sanki.Ben de kaşınıyorum ha ,zorla kendime rakip arıyorum
Benim de bu 7.Senin o kadar oldu muydu
Bu sefer bir rahatlık var bilmiyorum ,heyecan falan yok.Olsa da olur ,olmasa da.

Yok hemsom katilmicam rahat ol
Oldu valla ya 7
Bi madalyon alamadik deynep
Boyle rahat relaks ol ki kazanirsan eksta sevinc yasarsin
Cok heyecanli iddiali olunca yuksekten dusmus gibi olunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…