Yafrukurtlar toplanıyor :)))

ne yapıyorsun abla nasılsın
Ev işi arası ders bulcam

Napim kuzum bu yaşta okumaya kalkarsam böyle olurum bi büyüyo dersler gözümde hiç sorma . Yetişmeyecekte bu gidişle çıkmış sorular işine yarasa barı . Arapçadanda daha hiç bakmadım . Seneye ders kalacak büyük ihtimal . Hayırlısı bakalım

Sen naptım iş işini ?

Ne okuyorsun ? Merhaba bu arada şuralarda üniversiteye hazırlanmaya niyetli , meyilli , ama umutsuz biri var , bir el atın, destek verin , kuvvetlendirin

şuan duruyor görüşme olacak ama bakalım önümüzde ki hafta olabilir bekliyorum şuan müge anlıya bakıyorum bende nazmiye çam olayı vardı yargıtaya gitmişti olay dava 6-7 yıldır sürüyordu karar bozulmuş kimse hapise girmiyor dava sil baştan görülecek

Kızlar size geçmiş olsun sağolun , öksürük surubu içip yatmistim saat 12 'ydi uyandığımda , ölü gibi uyumak bu olsa gerek . bulca @Meg
bende duş aldım üzerimdeki ağırlık gitsin diye ama havada soğuk olunca üşüyorum şaun.sanada geçmiş olsun.

ne mezunusun hangi bölümü düşünüyorsun .Örgün mü aöf mü,uzaktan mı istiyorsun.Daha önce üniversite okudun mu.
Liseden sonra kazandım ama gitmedim Bulca.
Meslek lisesi mezunuyum.
İnan ne okuyacağıma karar bile vermiş değilim.sadece okumak istiyorum bundan eminim.
Sözelim çok iyidir.mar. Orta halli diyeyim . Yani sayısal beni zorlayacak.
Henüz bir kriterim yok.Evliyim.eşim nasıl istersem öyle yapmamı , gerekirse örgün gitmemi her daim arkamda olacağını söylüyor ama işte ben karışığım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…