- 2 Ağustos 2016
- 1.483
- 27.396
- 428
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
Yeni cildi bu sube on gun felan oldu.Idarr ediyo kuzum bunada sukurişler nasıl yoğun mu peki.
Ev işi arası ders bulcamne yapıyorsun abla nasılsın
Ne okuyorsun ? Merhaba bu aradaEv işi arası ders bulcam
Napim kuzum bu yaşta okumaya kalkarsam böyle olurumbi büyüyo dersler gözümde hiç sorma . Yetişmeyecekte bu gidişle çıkmış sorular işine yarasa barı . Arapçadanda daha hiç bakmadım . Seneye ders kalacak büyük ihtimal . Hayırlısı bakalım
Sen naptım iş işini?
şuan duruyor görüşme olacak ama bakalım önümüzde ki hafta olabilir bekliyorum şuan müge anlıya bakıyorum bende nazmiye çam olayı vardı yargıtaya gitmişti olay dava 6-7 yıldır sürüyordu karar bozulmuş kimse hapise girmiyor dava sil baştan görülecekEv işi arası ders bulcam
Napim kuzum bu yaşta okumaya kalkarsam böyle olurumbi büyüyo dersler gözümde hiç sorma . Yetişmeyecekte bu gidişle çıkmış sorular işine yarasa barı . Arapçadanda daha hiç bakmadım . Seneye ders kalacak büyük ihtimal . Hayırlısı bakalım
Sen naptım iş işini?
Hossbulduum herkese hayırlı cumalar hani çok usuduk ateşi kim yakacak
Gel gel yaktim ben atesi isinalim kiz
Ne yemek istiyorsun guzellik soyle yeterli ^_^Ayy vala ne güzel oldu bu içim ısındı ama bide bnm karnım aç yemeği kim yapacak
İlahiyat . Ben okuyorsam herkes okur canım ümitsiz olma , 41 yaşındayımNe okuyorsun ? Merhaba bu aradaşuralarda üniversiteye hazırlanmaya niyetli , meyilli , ama umutsuz biri var , bir el atın, destek verin , kuvvetlendirin
Hannaz geçmiş olsunTeşekkür ederim canım
ne mezunusun hangi bölümü düşünüyorsun .Örgün mü aöf mü,uzaktan mı istiyorsun.Daha önce üniversite okudun mu.Geçmiş olsun abla
Maşallah ne güzelİlahiyat . Ben okuyorsam herkes okur canım ümitsiz olma , 41 yaşındayım
Hızırınız geldi hanımmmmne mezunusun hangi bölümü düşünüyorsun .Örgün mü aöf mü,uzaktan mı istiyorsun.Daha önce üniversite okudun mu.
Liseden sonra kazandım ama gitmedim Bulca.ne mezunusun hangi bölümü düşünüyorsun .Örgün mü aöf mü,uzaktan mı istiyorsun.Daha önce üniversite okudun mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?