- 13 Eylül 2015
- 21.919
- 68.884
- 598
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #31.741
Herkese hayırlı ramazanlar canlar,ben de sizleri özledim.Seni ÖZLEDİK. . .
Herkese hayırlı ramazanlar canlar,ben de sizleri özledim.
Canlarım eskisi kadar sık giremiyorum,malum yaz mevsimi geldi çalışmaya başladım,akşam eve gel yemek yap ye derken gücüm kalmıyor,çok az girebiliyorum maalesef.Sizleri ve buradaki hiç kimseyi unutmadım,sizler de beni unutmayın canlarım,sizleri seviyorum
Gözlerim üzerinizde
valla tatlı cadın ben acıktım yani yiyecez
Burda geyik,evde bezelye pilav pehhvalla tatlı cadın ben acıktım yani yiyecezne yapalım ben açım
bensem değil haftasonu gelecek tatlı cadım❤♡❥ღ❣Annen orda demi? Ne pişirmiş?
kız çocukların yok mu kocan yok muBurda geyik,evde bezelye pilav pehh
Geyik getirin bana(yiyemem de geyikcikleri bakma)
bensem değil haftasonu gelecek tatlı cadım❤♡❥ღ❣
kız çocukların yok mu kocan yok mu❤♡❥ღ❣
tavuklu patates pilav cacıkNe pişirdin diye sorsam,tüm gün obadaydın?
Varlar Allaha şükür
e onlarla birlikle ne güzel işte canım❤♡❥ღ❣ afiyet olsun bende çıkıyorum :) iftar sonrası görüşürüz ❤♡❥ღ❣❤♡❥ღ❣Ne pişirdin diye sorsam,tüm gün obadaydın?
Varlar Allaha şükür
Oh afiyet şeker olsun canım Nisanımtavuklu patates pilav cacıkeşimle beraber yaptık ❤♡❥ღ❣
Görüşürüz mmuuaahhhe onlarla birlikle ne güzel işte canım❤♡❥ღ❣ afiyet olsun bende çıkıyorum :) iftar sonrası görüşürüz ❤♡❥ღ❣❤♡❥ღ❣
sağol tatlı cadım❤♡❥ღ❣ sana da afiyet olsun ❤♡❥ღ❣❤♡❥ღ❣❤♡❥ღ❣Oh afiyet şeker olsun canım Nisanım
muuuaaaaahhhGörüşürüz mmuuaahhh
Bizim burda daha var iftara demi NanamHelolololoeeeyy
Var megitom iftara evet, bende corba yapıyorumBizim burda daha var iftara demi Nanam
Sofra hazırliyim. Geceden yapmıştım yemeğimi ben..
Kara sevda var
Canim arkadasim unutmamissin.goturdum evet.cocuk aci cekiyor cunku oyun arkadasini kaybettigini dusunuyor dedi ustelik bana anlattigi icin ve anlattiktan sonra sadece 1 kez goturdugum icin kendine kiziyormus.sonuc olarak belirli gunlerde gorusmeliler dedi.sorun suki ne annem nede o pislik aramiyorlar cocugu cumartesiden beri.bende aramiyorum anneme rica ettigim halde gelmedi diye.en az 6 ay gidecekmis seans a kisisel hirslarimi bir kenara birakmaliymisim.ee cocugu arayip soran yok nasil gideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?