Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Seni ÖZLEDİK. . .
Herkese hayırlı ramazanlar canlar,ben de sizleri özledim.

Canlarım eskisi kadar sık giremiyorum,malum yaz mevsimi geldi çalışmaya başladım,akşam eve gel yemek yap ye derken gücüm kalmıyor,çok az girebiliyorum maalesef.Sizleri ve buradaki hiç kimseyi unutmadım,sizler de beni unutmayın canlarım,sizleri seviyorum

Gözlerim üzerinizde

yamukprenses çok özledim seni

Bizim burda daha var iftara demi Nanam
Sofra hazırliyim. Geceden yapmıştım yemeğimi ben..
Kara sevda var
Neresiki orasıki meeg,bana gel,mantı var ,geyik mantı,bu akşam biz pert
M Manap kızını götürdün mü doktora,ne dedi?Konunu bulamadım,burdan sesleneyim dedim

Neresiki orasıki meeg,bana gel,mantı var ,geyik mantı,bu akşam biz pert
M Manap kızını götürdün mü doktora,ne dedi?Konunu bulamadım,burdan sesleneyim dedim
Canim arkadasim unutmamissin.goturdum evet.cocuk aci cekiyor cunku oyun arkadasini kaybettigini dusunuyor dedi ustelik bana anlattigi icin ve anlattiktan sonra sadece 1 kez goturdugum icin kendine kiziyormus.sonuc olarak belirli gunlerde gorusmeliler dedi.sorun suki ne annem nede o pislik aramiyorlar cocugu cumartesiden beri.bende aramiyorum anneme rica ettigim halde gelmedi diye.en az 6 ay gidecekmis seans a kisisel hirslarimi bir kenara birakmaliymisim.ee cocugu arayip soran yok nasil gideyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…