- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #31.761
Peki canım bugün kalp damar cerrahına randevun yokmuydu,o ne oldu?Canim arkadasim unutmamissin.goturdum evet.cocuk aci cekiyor cunku oyun arkadasini kaybettigini dusunuyor dedi ustelik bana anlattigi icin ve anlattiktan sonra sadece 1 kez goturdugum icin kendine kiziyormus.sonuc olarak belirli gunlerde gorusmeliler dedi.sorun suki ne annem nede o pislik aramiyorlar cocugu cumartesiden beri.bende aramiyorum anneme rica ettigim halde gelmedi diye.en az 6 ay gidecekmis seans a kisisel hirslarimi bir kenara birakmaliymisim.ee cocugu arayip soran yok nasil gideyim
Kalbinde sorun yok travmatik olabilir dedi carpinti uzuntudende olabilirmisPeki canım bugün kalp damar cerrahına randevun yokmuydu,o ne oldu?
Aklımda zaten,özel mesajları boşaltmıştım,buradan sesleneyim bari dedimDurumlar karisik anlayacagin unutmadigin ilgilendigin icin tesekkur ederim @denizyosunkokusu
canım çok geçmiş olsunKalbinde sorun yok travmatik olabilir dedi carpinti uzuntudende olabilirmis
İşte bu çok iyi,rahatladım inan,gözünaydın,hayırlı iftarlar:)Kalbinde sorun yok travmatik olabilir dedi carpinti uzuntudende olabilirmis
Sagol arkadasim bir bela geldiki sormacanım çok geçmiş olsun
Sagolasin.sukur olsun sadece psikolojik.umarim cozebilirim.sanada hayirli iftarlarİşte bu çok iyi,rahatladım inan,gözünaydın,hayırlı iftarlar:)
inşallah çözülür tatlım❤♡❥ღ❣❤♡❥ღ❣Sagolasin.sukur olsun sadece psikolojik.umarim cozebilirim.sanada hayirli iftarlar
sağol canım❤♡❥ღ❣ nasılsın?❤♡❥ღ❣Özlemediniz mi beni
Hayırlı iftarlar yafrukurtlarım
Gecmis olsun canim
Oyyy çok teşekkür ederim elllerine sağlık canım
Özlemez olurmuyuz ama sen bıraktın biziÖzlemediniz mi beni
Hayırlı iftarlar yafrukurtlarım
nasıl oldun tatlım❤♡❥ღ❣teşekkür ederim canım
Oyyy çok teşekkür ederim elllerine sağlık canım
Tamam kiz tamam sanada sira vericem
sağol canım❤♡❥ღ❣ nasılsın?❤♡❥ღ❣
Özlemez olurmuyuz ama sen bıraktın bizi
bende iyiym canım❤♡❥ღ❣ gitme bir daha o zaman :) ❤♡❥ღ❣Hoş geldim bu arada ben biraz gecikmeliyim obada :) iyilik hamdolsun, sen nasılsın kraliçe nisan
Bırakmadım diyom kız
bende iyiym canım❤♡❥ღ❣ gitme bir daha o zaman :) ❤♡❥ღ❣
bu sene derken :))Bu sene biraz yoğun olucam, müsait oldukça girerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?