- 29 Şubat 2016
- 2.945
- 31.111
- 508
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #31.781
bu sene derken :))
anladım tatlım kolay gelsin o zaman ❤♡❥ღ❣❤♡❥ღ❣Sınav maratonuna katılıcam tekrardan :) ona hazırlık..
Çok sevindim çokolatım miraba miraba
Yerim obanıda seni de :) tamam canım @NanaLuna aşkım sende gel :) ama çok yorgunum megicim her an uykuya dalabilirim
Hanımkeleşimigetirsin,geyik avına gitcem
Geyik avına gittim kızıım,hanım keleşini getir dedim,getirdi sağolsun,aay ooof beliiim
Pardon megcim,bi saniye istiyorum sendenNanacım,çalı topla gülüm, coco sen yaprak topla su sepete, Hanım keleşimi getir,ava gidiyorum, nisan kralicesi, sen otur şu taşa birensesler gibi,nefes egzersizleri yap,aaal ver,aaal ver,haah böyle...
Kürksüz,al gülüm şu postu,üşüteceksin,enyam,bardakları yıkadım,yorulma...
Çikilata,yavru tarzanı getir bi seviiim
Çalıları sürtmeye başlayın,ben avdan, dönene kadar anca yanar
Tamam meeeg,ekip senin
Ben zaten buradaym denizcim :)HanimKelesimiGetir Disipline Girmis BirKadin Chocolita bugün andık sizi,göremedik sanki,hanım abla al keleşini,sağol,koca oba doydu sayende,şimdi herkesi rehavet sardı,üstlerini örtüp gideyim
Ben ormanda takılmıyorumHanimKelesimiGetir Disipline Girmis BirKadin Chocolita bugün andık sizi,göremedik sanki,hanım abla al keleşini,sağol,koca oba doydu sayende,şimdi herkesi rehavet sardı,üstlerini örtüp gideyim
Nerde takılıyonBen ormanda takılmıyorum
Ama ama,sana üşüme diye post bile hazırladıydım kürksüüzBen ormanda takılmıyorum
Ben varken kimseler yoktu da ondan
Ben sana avatar almıştım hediyeAma ama,sana üşüme diye post bile hazırladıydım kürksüüz
AnlaşılamadıBen varken kimseler yoktu da ondan
Hım tamam,kayalıklarda.çekmiyordu bir ara,görmemişim çiçegim:)Ben zaten buradaym denizcim :)
Ben geldiğim zamanlarda kimse olmuyordu da ondan diyorum. Şenlenmiş birden bireAnlaşılamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?