- 2 Ağustos 2013
- 9.439
- 45.111
- 548
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #32.281
Erken kalktiysan yada yoruldun :)benim de nedense uykum geliyor bu gece.
sahura kadar durabilirim inşallah..
Luna sıkıntı yok. Bu kadar mutsuz etmemeli kilo ya bak bana ne rahatımHaha orucumu actm ama az yedigim icin acim
Erken kalktiysan yada yoruldun :)
Hayaller kamp ateşinde huzur, hayatlar senin profil resminO yazdığını okuyunca bı an esimin omzunda izlemek istedim bende ne güzel olurdu ahhh huzrrr
Yok ben yapamazsin edemezsinlere inat nasilda yaparım görün kafasindayim :) istedigim zaman gayette istediğimi alabilcegimi gostermek için: )Luna sıkıntı yok. Bu kadar mutsuz etmemeli kilo ya bak bana ne rahatım
Pazar evet yoruyor birde oruc tamamdir :)yoruldum pazara gittim bugün
sebze bir şeyler aldık eşimle
K.......li dediğinde bilmiştin,ama haksızmıyım meeegÇok ayıp dalga geçiyon
Bildim ya ooohh
Eee seen sen,prenses diananın yan komşusu olaraaak,gallerde yaşıyorsun benceeeBen Ingültere'nin neresindenim heh hadi bakalım
Ben kraliçe Elizabethgilin bakingım sarayının yakınında oturuyorumK.......li dediğinde bilmiştin,ama haksızmıyım meeeg
Eee seen sen,prenses diananın yan komşusu olaraaak,gallerde yaşıyorsun benceee
SelaaammSelam...
DHayaller kamp ateşinde huzur, hayatlar senin profil resminbende de durum onun aynısı. Ben yatıyorum canım yarın görüşürüz olur mu :)
O gazlara gel meeeYok ben yapamazsin edemezsinlere inat nasilda yaparım görün kafasindayim :) istedigim zaman gayette istediğimi alabilcegimi gostermek için: )
Kiz 80 kusur kiloyum az mi megitomO gazlara gel meee
Selaaamm
Ben de kovayım. Hem de dibi
Konuşmuştuk bunu sanki
Görüşürüz minikimHerkese iyi geceleri kızı uyuttum kaçıyorum hepinize öpüldünüz muahhh
Herkese iyi geceleri kızı uyuttum kaçıyorum hepinize öpüldünüz muahhh
İyi yapıyorsun gülüm yakışır sana. Benden duymuş olmayında,kraliçe kristalleri kimseye yıkatmıyor,kendi eliyle yıkıyormuş biliyormusunuzBen kraliçe Elizabethgilin bakingım sarayının yakınında oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?