Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Tony blairin eşi yazmış kitabında,belki şimdi yıkamıyordur,usulca masadan kalkar yıkar gelirmiş.O bir tarafa da,şu bulaşık makinesini icad edenin 7 ceddi nur içinde yatsın,amin deyin ahali
Aminnn..
Bi de klimayı kim bulduysa yarabbim nur içinde yatsın

Sen geçenlerde maske soruyodundu dimi
Dene bakalım,cildin kaymaklaşırsa,haber et de biz de sürünelim
Evet değişik bişeyler bakıyordum...
Lekelere sarkmalara kırışıklara sivilcelere renk düzensizliğine vs birebirmiş...ama işte zerdeçal tam arınmıyor renk kalıyor
Gece yapıp sabah duş şart gibi

Evet değişik bişeyler bakıyordum...
Lekelere sarkmalara kırışıklara sivilcelere renk düzensizliğine vs birebirmiş...ama işte zerdeçal tam arınmıyor renk kalıyor
Gece yapıp sabah duş şart gibi
Yüzünü sabunlayınca niye geçmiyor ya

Zahmetli şeyleri sevmiyorum hiç

Kullanıyoruz malesef Nasıl yüksek nem var bilsen
Colorayzn 'ya sor bak,bizim Ingilterede nasılmış hava
Nem evet,çok rahatsız edici.Burada da öyle,deniz dolayısıyla,fakat benim bölgem yüksek,denizi uzaktaan görüyor,ama serin,yayla gibi.Yazın uyumaya gelen misafirlerim oluyor

Yüzünü sabunlayınca niye geçmiyor ya

Zahmetli şeyleri sevmiyorum hiç
Sabunlamadım :) çünkü o zaman maskenin bütün etkisi geçer...yani bütün maskelerde bu böyle....su ile yıkadım gül suyu ile sildim sonra bir daha yıkadım sonra gülsüyü fışfışlayıp nemlendirici sürdüm....
Sabah sabunliycam öyle de geçmezse duş ve şarjlı fırça ile temizlerim...
Ay işe yarasın da zahmetinden gocunmam :)

Cildin yağlıya dönükse,gül suyunun içnde gül yağı olduğu için sivilce yapabiliyor aklında olsun şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…