- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #32.321
Aminnn..Tony blairin eşi yazmış kitabında,belki şimdi yıkamıyordur,usulca masadan kalkar yıkar gelirmiş.O bir tarafa da,şu bulaşık makinesini icad edenin 7 ceddi nur içinde yatsın,amin deyin ahali
Tatlıyı azalttık mı azar azar veririz ya.. Ben büssürü kooskocaman tshirt aldım yaz içinBenm içinde oyle ama ben tadını kaçırdım 90 91 oldum dedim luna nereye gidiyosun bi dur
amiiiiiiiiiiiiiinn!!
=))
Amin diyen dilleriniz dert görmesin,bulaşık makinanız bardaklarınızı çizmesin,filtresini artıklar tıkamasın inşallah,klimalarınızda ilelebet bozulmasıınAminnn..
Bi de klimayı kim bulduysa yarabbim nur içinde yatsın
O önemli degil ya ben zayiflasamda gene busbuyuk tshirtler alirim seviyorum salas bol seyleriTatlıyı azalttık mı azar azar veririz ya.. Ben büssürü kooskocaman tshirt aldım yaz için
Amin aminAmin diyen dilleriniz dert görmesin,bulaşık makinanız bardaklarınızı çizmesin,filtresini artıklar tıkamasın inşallah,klimalarınızda ilelebet bozulmasıın
Sen geçenlerde maske soruyodundu dimiYüzüme zencefil ve zerdeçal maskesi yaptım
Kaldım sapsarıyarın duj şart
Megim klima kullanıyor musun şimdiden,biz yorganla yatıyoruz desemAmin amin
Tembel kadın duası oldu
Kullanıyoruz malesefMegim klima kullanıyor musun şimdiden,biz yorganla yatıyoruz desem
Evet değişik bişeyler bakıyordum...Sen geçenlerde maske soruyodundu dimi
Dene bakalım,cildin kaymaklaşırsa,haber et de biz de sürünelim
Ayrıca çoookk özendimMegim klima kullanıyor musun şimdiden,biz yorganla yatıyoruz desem
Yüzünü sabunlayınca niye geçmiyor yaEvet değişik bişeyler bakıyordum...
Lekelere sarkmalara kırışıklara sivilcelere renk düzensizliğine vs birebirmiş...ama işte zerdeçal tam arınmıyor renk kalıyor
Gece yapıp sabah duş şart gibi
Nem evet,çok rahatsız edici.Burada da öyle,deniz dolayısıyla,fakat benim bölgem yüksek,denizi uzaktaan görüyor,ama serin,yayla gibi.Yazın uyumaya gelen misafirlerim oluyorKullanıyoruz malesefNasıl yüksek nem var bilsen
Colorayzn 'ya sor bak,bizim Ingilterede nasılmış hava
Sabunlamadım :) çünkü o zaman maskenin bütün etkisi geçer...yani bütün maskelerde bu böyle....su ile yıkadım gül suyu ile sildim sonra bir daha yıkadım sonra gülsüyü fışfışlayıp nemlendirici sürdüm....Yüzünü sabunlayınca niye geçmiyor ya
Zahmetli şeyleri sevmiyorum hiç
Cildin yağlıya dönükse,gül suyunun içnde gül yağı olduğu için sivilce yapabiliyor aklında olsun şekerSabunlamadım :) çünkü o zaman maskenin bütün etkisi geçer...yani bütün maskelerde bu böyle....su ile yıkadım gül suyu ile sildim sonra bir daha yıkadım sonra gülsüyü fışfışlayıp nemlendirici sürdüm....
Sabah sabunliycam öyle de geçmezse duş ve şarjlı fırça ile temizlerim...
Ay işe yarasın da zahmetinden gocunmam :)
Kıymalı/etli pişiriyorum ben işte. Taze fasülye gibi.Kızlar,yeşil,bezelyeyi,nasıl,pişiriyorsunuz,içi çıkmayanı,hep aynı yapmaktan sıkıldım,yılda 2 3 pişer ama,model hep aynı...
Evet bende öyle biliyordum...ama henüz yapmadıCildin yağlıya dönükse,gül suyunun içnde gül yağı olduğu için sivilce yapabiliyor aklında olsun şeker
Beni berbat yapıyodu,çok sonradan ayılmıştım sebebi gül suyu diyeEvet bende öyle biliyordum...ama henüz yapmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?