- 22 Nisan 2015
- 19.193
- 116.750
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #32.301
Pazar evet yoruyor birde oruc tamamdir :)
Benim diğer herşey balık. Vhalla benim ayım yengeç yükselen balık
Kovalığıma çomak sokuyorlar
Benim diğer herşey balık
Ama kopkovayımdır
Bende bambalıkBenim diğer herşey balık
Ama kopkovayımdır
Kadın gelmiş 200 yaşınaİyi yapıyorsun gülüm yakışır sana. Benden duymuş olmayında,kraliçe kristalleri kimseye yıkatmıyor,kendi eliyle yıkıyormuş biliyormusunuz
Ben de öyleyimdir. Çıkmıyorum tartıyaKiz 80 kusur kiloyum az mi megitom
Iste zamana yaydm bende ama ramazan ters kose yapabilir yersem ben avantaja dönüştürmek istiyorum:)verirsin cnm zamanla.
Iste zamana yaydm bende ama ramazan ters kose yapabilir yersem ben avantaja dönüştürmek istiyorum:)
Isyankar megiiiim :)Ben de öyleyimdir. Çıkmıyorum tartıya
Ay. Ben bunu.nerde gordum yaa cizgi filimin birinde sanirim
Tony blairin eşi yazmış kitabında,belki şimdi yıkamıyordur,usulca masadan kalkar yıkar gelirmiş.O bir tarafa da,şu bulaşık makinesini icad edenin 7 ceddi nur içinde yatsın,amin deyin ahaliKadın gelmiş 200 yaşına
Aç gezmek mutsuz ediyor. Damak tadım çok gelişmiş. Aç duramam hiç. Zevk benim için yemek yemek.Isyankar megiiiim :)
Ay. Ben bunu.nerde gordum yaa cizgi filimin birinde sanirim
Tony blairin eşi yazmış kitabında,belki şimdi yıkamıyordur,usulca masadan kalkar yıkar gelirmiş.O bir tarafa da,şu bulaşık makinesini icad edenin 7 ceddi nur içinde yatsın,amin deyin ahali
Benm içinde oyle ama ben tadını kaçırdım 90 91 oldum dedim luna nereye gidiyosun bi durAç gezmek mutsuz ediyor. Damak tadım çok gelişmiş. Aç duramam hiç. Zevk benim için yemek yemek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?